Türk Polisleri Hakkında

Aizen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
566
Arkadaşlar biliyorsunuz Türk polislerinde taser ve bodycam yok neden yok tanıdığınız bir polis arkadaş var mı merak ediyorum ?

Annem, babam, 2 dayım, amcam, 1 dedem emekli polis. Anne baba polis olunca tanıdıkları çoğu da polis oluyor. Masa başında çalışıyor çoğu. Sadece babam trafik polisi ve o dışarıda. Onun da yaka kamerası var. Nedenini bilmiyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar biliyorsunuz Türk polislerinde taser ve bodycam yok neden yok tanıdığınız bir polis arkadaş var mı merak ediyorum ?
Ahh Yasalar... "Malum Sahsiyetler" Polis Arabasını yumruklar birsey olmaz.... Neyse yorum sizin..

Annem, babam, 2 dayım, amcam, 1 dedem emekli polis. Anne baba polis olunca tanıdıkları çoğu da polis oluyor. Masa başında çalışıyor çoğu. Sadece babam trafik polisi ve o dışarıda. Onun da yaka kamerası var. Nedenini bilmiyorum.
ailene söylermisin başka meslekler var türkiyede

anladım kadarıyla annen baban 2 sayın amcan ve 1 deden polismiş e siz bildin teşkilat kurmuşsunuz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,177
Üyeler
188,891
Son üye
theayazz
Geri