Neler Yeni

Yardım Türk telekom 1 saat önce 41 mbps alabilirsiniz dedi Şimdi adsl?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar bu nasıl olabiliyor açıklar mısınız? Bir öyle bir böyle konuşmaları beni çok sinir etmeye başladı.1.5 saat önce aradım Türk Telekom'u bana maximum 41 MBPS alabileceğimi 35 MBPS paketine geçebileceğimi söylediler,ben de tamam daha sonra arayacağım sizi dedim.Aradım şimdi ise ADSL hız alabileceğimi söylüyor.Bu nasıl oluyor?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Another problem at TURK TELEKOMM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi daha ara bambaşka biri gibi

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
Arkadaşlar bu nasıl olabiliyor açıklar mısınız? Bir öyle bir böyle konuşmaları beni çok sinir etmeye başladı.1.5 saat önce aradım Türk Telekom'u bana maximum 41 MBPS alabileceğimi 35 MBPS paketine geçebileceğimi söylediler,ben de tamam daha sonra arayacağım sizi dedim.Aradım şimdi ise ADSL hız alabileceğimi söylüyor.Bu nasıl oluyor?
aga valla dolandırıcı bunlar banada böyle oldu : superonline geçicektim aradım hep dikkatle dinledim dedilerki vdsl de yuksek mbps alırsınız dedıler dedım altyapım vdsl desteklıyormu onlar cevabını ozellıkle dınledım desteklıyor dedıler yoksa yaptırırmıydım ya ve suan cok kotü durumdayım 16 mbps den 12mbps dustum superonlıne dolandırıcılıgı sayesinde yanı benim gözümde hiçbir firma namuslu değildir

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
altyapı testi yapsana merak ettim :)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
altyapı testi yapsana merak ettim :)
Türk Telekom,millenicom'da ADSL gözüküyor.TürkNet'te gece baktığımda 100 gösteriyordu şuan sorgulattığımda işlem gerçekleşemedi lütfen sonra deneyin diyiyordu.Alt yapıma maximum Ağustos 31'e kadar fiber gelicekti.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
firma çalışanları bilgisiz sokaktan topluyorlar

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
REZİLLER CİDDEN bana da adsl 24mbps dediler vdsl geçirdiler şimdi de 90mbps alabilirsiniz diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,900
Üyeler
163,901
Son üye
maxintuma
Top Bottom