Neler Yeni

Türk telekom 24 mbt sizce nasıl

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Yalnız Türk Telekomun geneli bu şekilde. Alt yapı iyi olsa bile.
Altyapı iyi olduktan sonra ttnet neden hızınızı yavaşlatsın ? ttnet altyapısını kullanıyorum ttneti kullandım zamanında sorun yaşamadım turkcelldeyim yine sorun yaşamıyorum neden turkcelldeyim derseniz zamanında daha ucuza bulduk kapattırdık sonra tekrar geçerken modemimiz yokttu modem veriyorlar diye fiyatıda uyfun diye tercih ettim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ona da karşıyım yıllardır türk telekom kullanıyoruz yemin ederim ben en son ne zaman internet gittiğini hatırlamıyorum ping falan yok fiyatları uygun yani ben 120 lira veriyorum hiçbir sorunum da olmadı bunca sene.
120 Lira mı?
Dostum parayı çöpe atıyorsun. 100Mbps 100TL millenicom'da.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Ona da karşıyım yıllardır türk telekom kullanıyoruz yemin ederim ben en son ne zaman internet gittiğini hatırlamıyorum ping falan yok fiyatları uygun yani ben 120 lira veriyorum hiçbir sorunum da olmadı bunca sene.
Çünkü sorun altyapıyla alakalı bir firma sizin hızınızı azaltmakla vs uğraşmaz

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
120 Lira mı?
Dostum parayı çöpe atıyorsun. 100Mbps 100TL millenicom'da.
Hocam o firmayı ilk sizden duydum ve memnun olduğum birşeyi değiştirmem sıfır alsam belki yapardım şimdi bilmediğim bi firma 100 mbs veriyor ama müşteri hizmetleri nasıl internet kesilmeleri yaşanıyormu o durumlarda önemli benim için 5-6 ay önce taahüt bittiği için 300 gb 120 lira veriyorduk yetmeyince değiştiricektim sonra arayıp aynı fiyata sınırsız verdiler benlik sorun yok :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam o firmayı ilk sizden duydum ve memnun olduğum birşeyi değiştirmem sıfır alsam belki yapardım şimdi bilmediğim bi firma 100 mbs veriyor ama müşteri hizmetleri nasıl internet kesilmeleri yaşanıyormu o durumlarda önemli benim için 5-6 ay önce taahüt bittiği için 300 gb 120 lira veriyorduk yetmeyince değiştiricektim sonra arayıp aynı fiyata sınırsız verdiler benlik sorun yok :)
Müşteri hizmetleri çok iyi
İnternet kesilmesi yok
Tahhüt yok
AKN ve Kota yok

@Beyfendiiii6 Kullanıyor hatta.

Rohetzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Gürkan Çolak
vodafone 8mbt kullanıyordum şimdi türk telekoma geçmeye karar verdim ve 24 mbt 90 TL civarında sizce nasıl
Yarısını bile zor veriyolar falan demiş herkes ama bu senin altyapınla ilgili. Yaklaşık 20 aydır türk telekom 24mbps kullanıyorum 22 nin altında hiç bir zaman vermediler , hatta şaşırdığım bir konu var normalde 35gb dan sonra yavaşlaması gerekiyo fakat hiç bir şekilde yavaşlamıyor internet sürekli 22-23 mbps veriyor. Yani alt yapın iyise ve sanada 22-23 mbps hızlarını verebileceklerse saniyede 2.7-3mb indirme hızı , csgo da ortalama 40-60 ping arası , valorantta 10-15 ping le oyun oynayabiliyosun. Alt yapını iyi soruştur oturduğun binada kullanan bir komşun varsa git ondan bilgi al.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tamam hızı verebilir ama KAZIK!

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
Tamam hızı verebilir ama KAZIK!
hocam baktım sitesinden altyapıya max 80 diyor versin bana 75 upload 8 mbs diyor ama 4 ay boyunca sonrası meçhul ben şuan zaten sabit 7mbs upload alıyorum taahüt bitince düşünücem ama sağol.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yalnız Türk Telekomun geneli bu şekilde. Alt yapı iyi olsa bile.
Ben bundan önce 24 mbps TT kullanıyordum sabit 24 alıyordum fiyatlar arttı 16'ya düşürdüm şimdi sabit 16 alıyorum. Fakat taahhüt bitsin TürkNet geçeceğim çünkü aynı fiyata 100 mbps var. Tamamen altyapı ile alakalı 16 diyip 8-10 vermeleri.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben bundan önce 24 mbps TT kullanıyordum sabit 24 alıyordum fiyatlar arttı 16'ya düşürdüm şimdi sabit 16 alıyorum. Fakat taahhüt bitsin TürkNet geçeceğim çünkü aynı fiyata 100 mbps var. Tamamen altyapı ile alakalı 16 diyip 8-10 vermeleri.
Türknet'in müşteri hizmetleri çok kötü.

Top Bottom