Neler Yeni

Türk telekom aboneliğim devam ederken türknet aboneliği başlattım

YasinKrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yasin Karakaya
Öncelikle Selamlar, Aile evinde yaşıyorum ve ailem türk telekom abonesi bende kendi adıma türknet aboneliği başlattım. Bugün telekomdan ekip geldi ve türknet için altyapı hazırlığı yaptılar bana da telekom iptal mi diye sordular bende evet dedim. Fakat iptal sorusuna evet derken aklıma cayma bedeli vs. gibi iptal ücretleri gelmemişti. Sonradan olayı arkadaşıma sorunca beni aydınlattı. Türk telekom aboneliği babamın üzerine iptal için arayıp onay isterler mi yoksa hiç aramadan ben evet dediğim için iptal edip bize cayma bedelini ödetirler mi?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Turk telekom müşteri hizmetlerine arayıp sorsana.

YasinKrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yasin Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turk telekom müşteri hizmetlerine arayıp sorsana.
abonelik babamın üzerine olduğu için bana bunun cevabını vermiyolar. Akşam babamın telefonundan arayıp yine sorucam ama bu işlerden anlamadığım için fazla masraf çıkar diye aşırı strese girdim. Burdan da bi fikir almak istedim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
abonelik babamın üzerine olduğu için bana bunun cevabını vermiyolar. Akşam babamın telefonundan arayıp yine sorucam ama bu işlerden anlamadığım için fazla masraf çıkar diye aşırı strese girdim. Burdan da bi fikir almak istedim.
senin demenle o aboneliği iptal edemezler normalde de dur bakalım ne çıkacak...

Gurkanpiro

80+ Gold
turknette cayma bedeli icin para felan veriyolardı en son ne oldu ona

YasinKrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yasin Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
turknette cayma bedeli icin para felan veriyolardı en son ne oldu ona
fazla araştırmadım benim asıl arama nedenim evdeki herkes internete girince pingim olmasın diye kendime özel bi internet istemiştim. Türk telekomdan 15mb alıyorum türknetten de 35mb verebilceklerini söylediler bende direkt iptal etmek istedim. Şuan korktuğum nokta da iptal işlemi olursa ordan gelen cayma bedelinin tuzlu gelmesi iptal olmazsa da aylık internet faturasına ekstra bi yansıma olması.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,313
İsim
kadir
Sahibinin izni olmadan sonlandırılamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular