Neler Yeni

Türk Telekom altyapı çekerken ön başvuru iptal edilir mi?

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Merhaba arkadaşlar, aylar sonra Türk Telekom nihayet altyapı işlemlerini başlattı ve eve kadar fiber çekiliyor. Ben Türk Telekom'a belki işlemler hızlanır diye telefon üzerinden abonelik için ön başvuru talebinde bulunmuştum. Ama ben altyapı geldiğinde TurkNet üzerinden hizmet almak istiyorum, ön başvuru talebimi iptal edebilir miyim? İptal talebinde bulunsam şu an altyapı işlemleri başladı ve kazılarda başladı bu işlemlerde bir aksaklık olur mu?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,280
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba arkadaşlar, aylar sonra Türk Telekom nihayet altyapı işlemlerini başlattı ve eve kadar fiber çekiliyor. Ben Türk Telekom'a belki işlemler hızlanır diye telefon üzerinden abonelik için ön başvuru talebinde bulunmuştum. Ama ben altyapı geldiğinde TurkNet üzerinden hizmet almak istiyorum, ön başvuru talebimi iptal edebilir miyim? İptal talebinde bulunsam şu an altyapı işlemleri başladı ve kazılarda başladı bu işlemlerde bir aksaklık olur mu?
Tabi iptal edersin.
Müşteri hizmetlerini arayıp.
Ama bize fiber döşeyen TT abonesi olmayanlara döşenmeyeceğini söylemişti.
Vodafonet kullananlar bile o gün iptal edip TT’ye geçmişti.
Bende 1 yıl TT kullanıp Türknet’e geçmiştim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sırf sen yaptın diye gelmiyor herhalde fiber :) bu işin maliyeti var zaten orası proje kapsamındadır iptal et bişey olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom