Neler Yeni

Türk telekom altyapı sözleşmeleri

Hisoka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özgür
Beyler selamın aleyküm oturduğum mahallemde kendimi bildim bileli internet altyapısı yok ve 13-14 senedir bu mahalledeyim uydu interneti kullanıyorduk bi şekilde idare ediyordu ama hayatım pingle geçti :D .
2 gün önce mahalleye türk telekomdan çalışanlar geldi ve ellerinde forumlar sözleşme kuralları v.s vardı mahallelinin çoğu forumu dolduruyordu altyapı gelsin artık diye ve fiber altyapı geliyordu ama içimi kurcalayan bir şey var oda altyapının gelmesi için insanlara 2 tane imza attırdılar ve bende attım fazla heyecanlanmıştım baya uzun zamandır beklediğim şeydi ve o an sözleşmeyi okumak imza attığım yerleri okumak gibi şeyler anlık olarak aklıma gelmemişti aceleci davranmıştım hatırladıklarım abonelik hakkında imzalardı ve geldiği zaman da türk telekomdan internet almak zorundayım ama bu beni endişelendiren şey değil abone olurum yapmak istediğim birşeydi de gene sözleşmelerde belkide başımı ağrıtacak birşeye imza atmışım gibi hissediyorum sizce öyle bir şey olabilir mi? türk telekom hakkında şikayetler beni daha da endişelendiriyor.Tabi onlar da kazanç sağlayamayacağı bir yere altyapı getirmek istemezler diye düşünüp bu imzaları aldıklarını düşünüyorum.

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Tuğra Yıldız
keske okumadan once tamamen okusaydiniz fakat 2. yer kopyasi olabilir yani bir evrak kaybolursa digerinden devam edilebilir turk telekom kotu hizmet ve sorun yasatacagini sanmam bolgeden bolgeye degisir yine ama altyapi yeni cekilecek.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
Geçmiş olsun, sömürüye imza atmış olabilirsiniz.
titiye almışlar sizi, ölümü gösterip sıtmaya razı etmişler.

Hisoka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keske okumadan once tamamen okusaydiniz fakat 2. yer kopyasi olabilir yani bir evrak kaybolursa digerinden devam edilebilir turk telekom kotu hizmet ve sorun yasatacagini sanmam bolgeden bolgeye degisir yine ama altyapi yeni cekilecek.
evet yeni çekiliyor daha önceden direklerden getiriyorlardı onlar da çalındığı için .D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun, sömürüye imza atmış olabilirsiniz.
titiye almışlar sizi, ölümü gösterip sıtmaya razı etmişler.
aga öyle deme valla içime oturdu

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
evet yeni çekiliyor daha önceden direklerden getiriyorlardı onlar da çalındığı için .D
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga öyle deme valla içime oturdu
Ama acı gerçek, titi zaten oraya siz imza atmasanızda çıkarı gereği hat döşerdi, ama sizi mecburmuşsunuz gibi kandırmışlar. Ayrıca hangi devirde yaşıyoruz, okumadan anlamadan bi şeye imza atılmaz, evinizi barkınızı bile alırlar..!

Hisoka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özgür
Ama acı gerçek, titi zaten oraya siz imza atmasanızda çıkarı gereği hat döşerdi, ama sizi mecburmuşsunuz gibi kandırmışlar. Ayrıca hangi devirde yaşıyoruz, okumadan anlamadan bi şeye imza atılmaz, evinizi barkınızı bile alırlar..!
haklısın dostum ama nerden geldiklerini biliyorum gidip sözleşmeyi bidaha okuyabilirim diye de düşünüyorum ve aksi bişey varsa daha abone bile değilim iptal ettirebilirim herhalde.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
haklısın dostum ama nerden geldiklerini biliyorum gidip sözleşmeyi bidaha okuyabilirim diye de düşünüyorum ve aksi bişey varsa daha abone bile değilim iptal ettirebilirim herhalde.
İptal için geç kalınmış olunabilir veya iptal maddesi yoktur sözleşmede veya iptali halinde cezai yaptırım da olabilir maddi ve manevi...

Ama yukarısı normal bir titi internet sözleşmesi için geçerli eğer dolandırıcılar ise önceden yazdığım gibi elinizdeki evi barkı bile alırlar, şaka değil gerçek, böyle çok vaka var, saymakla bitmez.

Hisoka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özgür
İptal için geç kalınmış olunabilir veya iptal maddesi yoktur sözleşmede veya iptali halinde cezai yaptırım da olabilir maddi ve manevi...

Ama yukarısı normal bir titi internet sözleşmesi için geçerli eğer dolandırıcılar ise önceden yazdığım gibi elinizdeki evi barkı bile alırlar, şaka değil gerçek, böyle çok vaka var, saymakla bitmez.
dolandırıcı olduğunu zannetmiyorum hangi şubeden geldiklerini biliyorum arayıp onaylayabilirim de türk telekom yetkililerini.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
dolandırıcı olduğunu zannetmiyorum hangi şubeden geldiklerini biliyorum arayıp onaylayabilirim de türk telekom yetkililerini.
Yarın ilk iş ben olsam gidip neye imza attığımı görüp, kopyasını alırdım. Zannetmekle iş olmuyor, sen bilirsin yine de...

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
anladım dostum teşekkürler
Bayram diye kapalı olabilir ama telefonla da olacak iş değil, gidip bizzat belgelerin nüshalarını almak gerek bence. Eşşeği sağlam kazığa bağlamalı. Sana boş belge verirlerse alma, imza attığın belgeler önemli, onların nüshalarını almalısın!

Hisoka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özgür
Bayram diye kapalı olabilir ama telefonla da olacak iş değil, gidip bizzat belgelerin nüshalarını almak gerek bence. Eşşeği sağlam kazığa bağlamalı. Sana boş belge verirlerse alma, imza attığın belgeler önemli, onların nüshalarını almalısın!
Tamamdır yarın şubeye gideceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Teknoloji
Talep toplama ön sözleşmesidir bence, sorun yok sadece yaptıkları yeterli düzeyde internet talep eden var mı diye yapmışlar. Benzerini tt ofisine giderekte yapabilirsiniz, internet alt yapınız yok diye ön talep alıyorlar ve ön paket işlemi yapıyorlar, ne zaman internet kurulumu tamamlanırsa, seçtiğiniz paketten açılış yapıp, bağlantısı yapılır. Siz daha işin ilk sürecindesiniz daha kazı için onay alınacak, binada oturuyorsanız binadan izin alınacak, yer altından gelecekse belediyeden izin alınacak. En son izinler bitince saha dolabı koyulacak, hat çekilecek, sinyal testi yapılacak tabi bunlar tüm onay verildiğinde başlar, hat çekilmesi, tamamlanması zaten başlı başına uzun bir süreç. En son hepsi bitince numarataj işlenecek, sizin olduğunuz bina, daire numarası altyapı sorgulamasında çıkacak sonrasında bağlantı için gün verecekler, ekip gelecek bağlantıyı yapacak. Aşırı uzun bir süreç yani bu, bu süreç tamamlanana kadar en az tt ofise 10-15 kez gittiğiniz olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,366
Üyeler
171,014
Son üye
yadigar5860
Top Bottom