🔥İndirim Türk telekom müşterilerine özel yemeksepetinden 350TL üzeri alışverişe 230Tl indirim

Alpha45

80+
Reaksiyon skoru
74
Kampanya kodunu Türk Telekom uygulamasına girip mağazaya gelip en aşağıya kaydırın Bi Dünya fırsat yazıyor tümünü gör tıklayıp kampanyayı bulun.
Kampanyadan yararlanabilmeniz için hiç sipariş verilmemiş yeni bir hesap veya son 1 yıldır sipariş verilmemiş bir hesap olması lazım. Ve kupon sadece telefon uygulamasıyla çalışıyor .Kampanya Baya iyi ihtiyacı olan değerlendirsin .

Ekler

• WhatsApp Image 2025-12-08 at 14.22.24.webp
    WhatsApp Image 2025-12-08 at 14.22.24.webp
    129.5 KB · Hit: 267
  • WhatsApp Image 2025-12-08 at 14.32.15.webp
    WhatsApp Image 2025-12-08 at 14.32.15.webp
    76.6 KB · Hit: 264
Kampanya kodunu Türk Telekom uygulamasına girip mağazaya gelip en aşağıya kaydırın Bi Dünya fırsat yazıyor tümünü gör tıklayıp kampanyayı bulun.
Kampanyadan yararlanabilmeniz için hiç sipariş verilmemiş yeni bir hesap veya son 1 yıldır sipariş verilmemiş bir hesap olması lazım. Ve kupon sadece telefon uygulamasıyla çalışıyor .Kampanya Baya iyi ihtiyacı olan değerlendirsin .
tt ağam eğlenir bizimle

ya hacı ekran görüntüsü alamadım diye kampanya stoğu doldu diyor cidden kafayı yersin ya

yemeksepeti yıldırdı, giriş yap diyorum giriyor kod kullan diyorum bilgilerin baska hesapta var diyor olmuyor.Telefon kullanılıyo rmadem sifre degiseyim diyorum tek maile tek telefon görünüyor yıldırdılar beni. Getir iyi kötü bazen calısıyor bazen calısmıyor trendyol sorun cıkarmıyor kod kısmında migrosta iyi bu konuda

Yazdık ya hocam nerde var bu oranda kampanya ben hiç görmedim.
Obilet bilet alınca (iptal etsende geçerli) 375/215 veriyor.
BiÖğrenci 300/220 veriyor.
Turkcell 350/230 veriyor.
Hopi 400/250 veriyordu bitmiş.

Baksam dahada bulurum. Buradaki ana sıkıntı ilk sipariş mevzusu

Obilet bilet alınca (iptal etsende geçerli) 375/215 veriyor.
BiÖğrenci 300/220 veriyor.
Turkcell 350/230 veriyor.
Hopi 400/250 veriyordu bitmiş.

Baksam dahada bulurum. Buradaki ana sıkıntı ilk sipariş mevzusu
Kışiden kişiye değişiyor benim yaşadığım yeerde yemeksepeti güzel indirimler yapmıyor mesela ez 2 hesabım vardır 1 yıldır kullanmadığım benim gibi insanlar varsa kullanabilirler. İnsanlara faydalı olsun diye paylaşıyorum sonuçta.

yemeksepeti yıldırdı, giriş yap diyorum giriyor kod kullan diyorum bilgilerin baska hesapta var diyor olmuyor.Telefon kullanılıyo rmadem sifre degiseyim diyorum tek maile tek telefon görünüyor yıldırdılar beni. Getir iyi kötü bazen calısıyor bazen calısmıyor trendyol sorun cıkarmıyor kod kısmında migrosta iyi bu konuda
1765200426535.webp

aynı sorun bendede var hocam hesaptan hiç sipariş yapmadım fakat böyle bir hata veriyor az önce kod kullanılıyordu ödemeye geçince oldu bu hata birden :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,935
Üyeler
185,980
Son üye
BLACKSEAA
Geri