Neler Yeni

Türk Telekom boş port yok

mucoreyiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mücahit
Merhaba evime ev interneti çekmeye çalıştığımda port yetersiz diyordu türk telekom olsun belediye olsun cimer olsun birçok yerden şikayet belirttim nerdeyse 2 aydır bir adım yok. En son türk telekom ‘’Belirtilen adreste kapasite sorunu olması sebebiyle hizmet verilememektedir.Konu ile ilgili proje hazırlanmış olup, çalışmalar devam etmektedir.Süre bilgisi verilememektedir.’’ diye bir mesaj iletildi tarafıma. Bununla ilgili ne yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Anıl Aykın
Merhaba evime ev interneti çekmeye çalıştığımda port yetersiz diyordu türk telekom olsun belediye olsun cimer olsun birçok yerden şikayet belirttim nerdeyse 2 aydır bir adım yok. En son türk telekom ‘’Belirtilen adreste kapasite sorunu olması sebebiyle hizmet verilememektedir.Konu ile ilgili proje hazırlanmış olup, çalışmalar devam etmektedir.Süre bilgisi verilememektedir.’’ diye bir mesaj iletildi tarafıma. Bununla ilgili ne yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Şikayette bulunup daraltarak işlerini hızlandırabilirsin ama yine de tek bir yer için hızlı çalışacaklarını sanmıyorum. Aynısı kuzenimde oldu ve araya tanıdık soktular...

mucoreyiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mücahit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şikayette bulunup daraltarak işlerini hızlandırabilirsin ama yine de tek bir yer için hızlı çalışacaklarını sanmıyorum. Aynısı kuzenimde oldu ve araya tanıdık soktular...
Şikayet nereden bildirmem daha iyi olur?

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Anıl Aykın
Şikayet nereden bildirmem daha iyi olur?
Kendisi biraz sinirli olduğu için sürekli müşteri hizmetlerini vesaire arayıp dururdu :D. Müdürlüğüne de gidebilirsin ama ne kadar etki eder bilmiyorum maalesef. Bize de boş port yok diyorlardı zamanında başka bir yerin alt yapısına bakan adamla konuştuk bizim sokağa da baktı ve aslında boş portta varmış. Öbür türlü 16 mbps'ye mahkum kalacaktık.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
2 sene bekledim ben her gün twitter dan küfürleşmeye kadar iler giderek çözdüm.

mucoreyiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mücahit
Kendisi biraz sinirli olduğu için sürekli müşteri hizmetlerini vesaire arayıp dururdu :D. Müdürlüğüne de gidebilirsin ama ne kadar etki eder bilmiyorum maalesef. Bize de boş port yok diyorlardı zamanında başka bir yerin alt yapısına bakan adamla konuştuk bizim sokağa da baktı ve aslında boş portta varmış. Öbür türlü 16 mbps'ye mahkum kalacaktık.
Hocam bende sürekli şikayet bildiriyorum ama hep aynı şeyi diyorlar.bide hocam ev interneti başvurusunun da türk telekom dan yaptım belki hızlanır hocam diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 sene bekledim ben her gün twitter dan küfürleşmeye kadar iler giderek çözdüm.
Hocam twitterdan yazıyorum yüzüme bakmıyorlar. Sadece şikayet oluşturuyorlar.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam bende sürekli şikayet bildiriyorum ama hep aynı şeyi diyorlar.bide hocam ev interneti başvurusunun da türk telekom dan yaptım belki hızlanır hocam diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam twitterdan yazıyorum yüzüme bakmıyorlar. Sadece şikayet oluşturuyorlar.
Ben en son 4 hafta boyunca her gün tt ceo sunu etiketleyip yazıyordum sonunda bıktılar :d

mucoreyiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mücahit
Ben en son 4 hafta boyunca her gün tt ceo sunu etiketleyip yazıyordum sonunda bıktılar :d
Hocam ben belediye ye dilekçe verdim söylediklerine göre belediye tarafından türk telekoma bununla ilgili iletim yapılacak diyorlar herhalde yaparlar diye düşünüyorum.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Anıl Aykın
Normal şekilde kayıt oluşturup bina adına dilekçe veren arkadaşıma da 5 ay sonra gelmişlerdi.

mucoreyiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mücahit
Normal şekilde kayıt oluşturup bina adına dilekçe veren arkadaşıma da 5 ay sonra gelmişlerdi.
Hocam artık bilmiyorum bazılarına yarın bazılarına aylar sonra bakıyorlar müdürlükte 1-2 ay içerisinde yaparlar dediler bende sürekli şikayet bildiriyorum hızlanması için artık hayırlısı.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Burak
Net süre belirtilemediği için bir sonuç alamazsınız yeterli sayıda boş port olmadığı için

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Çok kötü ya Allah kimseye yaşatmasın ben biyerden sonra salmıştım 2 yıl internetsiz kaldık sonra bi ara kontrol edeyim dedim boş port olunca 2 yıl sonunda internetimiz oldu

mucoreyiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mücahit
Çok kötü ya Allah kimseye yaşatmasın ben biyerden sonra salmıştım 2 yıl internetsiz kaldık sonra bi ara kontrol edeyim dedim boş port olunca 2 yıl sonunda internetimiz oldu
Evet hocam mobil veri ile olacak iş değil hem fatura pahalı hemde dayanmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,807
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom