Neler Yeni

Yardım Türk Telekom cayma bedeli karşılarmı

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun
Süperonline vdsl kullanıyorum 50mpbs ve fthh geldi süperonline da TT fiberi vermiyormuş palet yuksekltmek istedim olmadk iptal edesim var taahhut nekadar çıkar bilmiyorum Mart'ta taahhüt bitiyor çıkan tahhhut bedelini Türk Telekom karşılarmı öyle bir kampanyalari varmı ve cayma bedeli tahmini nekadar çıkar

Bartuu

80+ Silver
Süperonline vdsl kullanıyorum 50mpbs ve fthh geldi süperonline da TT fiberi vermiyormuş palet yuksekltmek istedim olmadk iptal edesim var taahhut nekadar çıkar bilmiyorum Mart'ta taahhüt bitiyor çıkan tahhhut bedelini Türk Telekom karşılarmı öyle bir kampanyalari varmı ve cayma bedeli tahmini nekadar çıkar
Müşteri temsilcisine sordun mu

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xTURANN

80+ Silver
NetSpeed'e geç. Önerimdir. İstersen Davet Kodu atabilirim. Zaten Orası da Türk Telekom Alt Yapısını kullanıyor. Fakat çok daha verimli şekilde. DNS Ayarları falan Türk Telekom Kadar Katı Değil. İstediğini yapabiliyorsun.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NetSpeed'e geç. Önerimdir. İstersen Davet Kodu atabilirim. Zaten Orası da Türk Telekom Alt Yapısını kullanıyor. Fakat çok daha verimli şekilde. DNS Ayarları falan Türk Telekom Kadar Katı Değil. İstediğini yapabiliyorsun.
Ya büyük firmalar bence daha iyi çünkü süperonline dan ben aşırı memnunum ne sorun yasadiysam ilgilendiler hatta aşırı yetkili bile aradı bir ara hergun şikayet ediyordum çözdüler ilgilendiler TT de öyledir büyük ihtimalle
Netspeed ve Türk Telekom aynı para zaten altyapı TT nin sorunum olduğunda muhatap seve seve olacaklar üstelik Türk Telekom 15 ay taahhütlü yani zamda yapamayacaklar neden netspeed riskini alayımki teşekkür ederim yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:

Süperonline'ı arayıp cayma bedelini ve t telekomu arayıp cayma bedeli ödeme kampanyaları olup olmadığını
Mantıklı teşekkürler bir arayip bilgi alayım umarım vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,166
Üyeler
160,956
Son üye
neo.demir
Top Bottom