Dün taaahhüt yeni oluştuysa cayma bedeli çıkmaz büyük ihtimal ilk 1 ay çıkmıyor diye biliyorum. Arayıp sormak lazımailem benden habersiz yine bu çöp internete dün para vermişler kaç paraysa neyse vereyim kurtulayım bundan yada vermeden kurtulmanın taktiği varmı bilen biri yazsın
Müşteri hizmetlerine yeni bir telefon ile arayın.arıyorum tuşluyorum yok olmuyo ulaşılmıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer dediğin doğruysa almıyorlarsa para anına kapattırım
Büyük ihtimalle en az 1K çıkar. Aynı gün birsürü şey kitliyorlar.arıyorum tuşluyorum yok olmuyo ulaşılmıyo
eğer dediğin doğruysa almıyorlarsa para anına kapattırım
Kurulum,aktivasyon ücreti isterler cihaz verildi ise iadesini isterler o kadar. 14 Gün geçmedi ise ama eğerki sozleşme vb değişti veya farklı ise iş değişebilir bilememBüyük ihtimalle en az 1K çıkar. Aynı gün birsürü şey kitliyorlar.
10 yıldır aynı interneti satın alıp duruyorlar modemde 10 yıllık modem 10 yıllık modemi alsalar ne almasalar neKurulum,aktivasyon ücreti isterler cihaz verildi ise iadesini isterler o kadar. 14 Gün geçmedi ise ama eğerki sozleşme vb değişti veya farklı ise iş değişebilir bilemem
Türktelekom müdürlüğüne yakınsan uğra 2dk kapanmadı ise. Veya yeni bir farklı telefon ile ara.10 yıldır aynı interneti satın alıp duruyorlar modemde 10 yıllık modem 10 yıllık modemi alsalar ne almasalar ne
nasıl ulaşıcam ben bunlara kapatmak için
Keşke daha önceden alma deseydin ısrar etseydin de taahhüt vermeselerdi. Şu saatten sonra iptal etmenin bir mantığı yok 2 sene devam yani10 yıldır aynı interneti satın alıp duruyorlar modemde 10 yıllık modem 10 yıllık modemi alsalar ne almasalar ne
nasıl ulaşıcam ben bunlara kapatmak için
O sözleşmelere iptal edince para öde diye öyle güzel maddeler ekliyorlar ki...Kurulum,aktivasyon ücreti isterler cihaz verildi ise iadesini isterler o kadar. 14 Gün geçmedi ise ama eğerki sozleşme vb değişti veya farklı ise iş değişebilir bilemem
yakın değilimTürktelekom müdürlüğüne yakınsan uğra 2dk kapanmadı ise. Veya yeni bir farklı telefon ile ara.
yeterki adama gibi bir hız versin 0.8 download 0.2 upload internet gördünmü hayatındaYeni net bağlarsanda baya bir süre bekliyebilirsin. Port boş değilse.
ne kadar ödemek lazımO sözleşmelere iptal edince para öde diye öyle güzel maddeler ekliyorlar ki...n