Neler Yeni

Türk telekom cayma bedeli ne kadar

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
ailem benden habersiz yine bu çöp internete dün para vermişler kaç paraysa neyse vereyim kurtulayım bundan yada vermeden kurtulmanın taktiği varmı bilen biri yazsın

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
ailem benden habersiz yine bu çöp internete dün para vermişler kaç paraysa neyse vereyim kurtulayım bundan yada vermeden kurtulmanın taktiği varmı bilen biri yazsın
Dün taaahhüt yeni oluştuysa cayma bedeli çıkmaz büyük ihtimal ilk 1 ay çıkmıyor diye biliyorum. Arayıp sormak lazım

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arıyorum tuşluyorum yok olmuyo ulaşılmıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer dediğin doğruysa almıyorlarsa para anına kapattırım

etnetalw

80+ Bronze
Büyük ihtimalle en az 1K çıkar. Aynı gün birsürü şey kitliyorlar.
Kurulum,aktivasyon ücreti isterler cihaz verildi ise iadesini isterler o kadar. 14 Gün geçmedi ise ama eğerki sozleşme vb değişti veya farklı ise iş değişebilir bilemem

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurulum,aktivasyon ücreti isterler cihaz verildi ise iadesini isterler o kadar. 14 Gün geçmedi ise ama eğerki sozleşme vb değişti veya farklı ise iş değişebilir bilemem
10 yıldır aynı interneti satın alıp duruyorlar modemde 10 yıllık modem 10 yıllık modemi alsalar ne almasalar ne

nasıl ulaşıcam ben bunlara kapatmak için

etnetalw

80+ Bronze
10 yıldır aynı interneti satın alıp duruyorlar modemde 10 yıllık modem 10 yıllık modemi alsalar ne almasalar ne

Türktelekom müdürlüğüne yakınsan uğra 2dk kapanmadı ise. Veya yeni bir farklı telefon ile ara.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Keşke daha önceden alma deseydin ısrar etseydin de taahhüt vermeselerdi. Şu saatten sonra iptal etmenin bir mantığı yok 2 sene devam yani 😀

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Hiçbir şey olmaz. Sonuçta yeni bitti. Modemde sende kalır. Normalde yaklaşık 10 yıldır babamın üzerindeydi ardından reşit olduktan sonra üstüme almaya karar verdik çünkü her şeyi ben anlıyorum diye. Onlar anlamadığından sürekli bir şeyler kitliyorlardı ben iptal ederdim. 14 gün olmadıysa sorunsuz iptal edersin cayma bedeli yoktur. Türk Telekom kullanıyorduk yine kendi üstüme Türk Telekom aldım. Altyapı olarak en iyi fiyat veren kendisiydi.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
O sözleşmelere iptal edince para öde diye öyle güzel maddeler ekliyorlar ki...

14 günlük cayma hakkına kaçı girer ne kadarı girmez veya o cayma hakkını kabul ederler mi zor iş onlar.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Türktelekom müdürlüğüne yakınsan uğra 2dk kapanmadı ise. Veya yeni bir farklı telefon ile ara.
yakın değilim

Yeni net bağlarsanda baya bir süre bekliyebilirsin. Port boş değilse.
yeterki adama gibi bir hız versin 0.8 download 0.2 upload internet gördünmü hayatında

O sözleşmelere iptal edince para öde diye öyle güzel maddeler ekliyorlar ki...n
ne kadar ödemek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,110
Üyeler
166,695
Son üye
bo6x7