Neler Yeni

Türk telekom cayma bedeli ne kadar

etnetalw

80+ Bronze
yakın değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeterki adama gibi bir hız versin 0.8 download 0.2 upload internet gördünmü hayatında

ne kadar ödemek lazım
Farklı telefonla ara hocam

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
yakın değilim

yeterki adama gibi bir hız versin 0.8 download 0.2 upload internet gördünmü hayatında

ne kadar ödemek lazım
Sözleşmeye bağlı. Bazı sözleşmeler mesela ilk ay yüksek hız "hediyeli" oluyor iptal edince onun parasını da ver 500TL falan diyorlar. Neredeyse her sözleşmede bir "hediye" var Kurulum ve aktivasyon ücretleri kesin var zaten. En az 1000 derler diyorum şahsen 😀

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Gördüm önceden 8 kullanıyorduk. Ve Binada herkes bizden kuallnırdı xD. Aile binasıydı. Sonra ben babamla konuştum anlattım en sonunda bana bıraktılar. Babamın üzerindekini iptal ettirdim hemen kendi üstüme aldım. Binadakilerede(akrabalara) artık kendim kullanıyorum siz kendinize alırsınız dedim :)

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Sözleşmeye bağlı. Bazı sözleşmeler mesela ilk ay yüksek hız "hediyeli" oluyor iptal edince onun parasını da ver 500TL falan diyorlar. Neredeyse her sözleşmede bir "hediye" var Kurulum ve aktivasyon ücretleri kesin var zaten. En az 1000 derler diyorum şahsen 😀
1000ping oyun oynamaktansa 1000 lira verip kurtulurum daha iyi

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Gördüm önceden 8 kullanıyorduk. Ve Binada herkes bizden kuallnırdı xD. Aile binasıydı. Sonra ben babamla konuştum anlattım en sonunda bana bıraktılar. Babamın üzerindekini iptal ettirdim hemen kendi üstüme aldım. Binadakilerede(akrabalara) artık kendim kullanıyorum siz kendinize alırsınız dedim :)
8 değil 0.8 1 bile değil yani daha kötüsü 90ların internet hızı 800kb indirme sürekli düşüyo max aldıgı 1.3 en kotu 005 ek adar düşüyo

Başka altyapı var mı ki binada?
yok alacagım max 16 ama bunlar 16 bile veremiyo

adsl hat en dandiğinden

Öğrenen_biri

80+ Bronze
ipral ettirdiğim dediğim yenileme vakti gelmişti kapattım. Aynı şekil sizinkilerde yenileme yapmış ve ilk 14 gün içinde cayma bedelin yoktur. Ama şunuda unutma yeni net bağlamak sürebilir. Port boşa çıkıp bağlanabilmesi için. Hele sırada birileri varsa daha da sıkıntı. Onu port sorgulama ile bakabilirsin.

8 değil 0.8 1 bile değil yani daha kötüsü 90ların internet hızı 800kb indirme sürekli düşüyo max aldıgı 1.3 en kotu 005 ek adar düşüyo
8 paketti. Binadakiler kullanırsa o civara düşer. Yani herkese 8 vermezler. Bu konuyu anlamadın herhalde.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

yok alacagım max 16 ama bunlar 16 bile veremiyo

adsl hat en dandiğinden
Sorunu başka yerde ara, başka bir opertör kullanmak aynı altyapıyla sana bir fayda sağlamaz.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
o zaman internet değişmeminden bi anlamı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular