Öğrenen_biri
80+ Bronze
Farklı telefonla ara hocamyakın değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeterki adama gibi bir hız versin 0.8 download 0.2 upload internet gördünmü hayatında
ne kadar ödemek lazım
Sözleşmeye bağlı. Bazı sözleşmeler mesela ilk ay yüksek hız "hediyeli" oluyor iptal edince onun parasını da ver 500TL falan diyorlar. Neredeyse her sözleşmede bir "hediye" var Kurulum ve aktivasyon ücretleri kesin var zaten. En az 1000 derler diyorum şahsenyakın değilim
yeterki adama gibi bir hız versin 0.8 download 0.2 upload internet gördünmü hayatında
ne kadar ödemek lazım
Gördüm önceden 8 kullanıyorduk. Ve Binada herkes bizden kuallnırdı xD. Aile binasıydı. Sonra ben babamla konuştum anlattım en sonunda bana bıraktılar. Babamın üzerindekini iptal ettirdim hemen kendi üstüme aldım. Binadakilerede(akrabalara) artık kendim kullanıyorum siz kendinize alırsınız dedimyeterki adama gibi bir hız versin 0.8 download 0.2 upload internet gördünmü hayatında
1000ping oyun oynamaktansa 1000 lira verip kurtulurum daha iyiSözleşmeye bağlı. Bazı sözleşmeler mesela ilk ay yüksek hız "hediyeli" oluyor iptal edince onun parasını da ver 500TL falan diyorlar. Neredeyse her sözleşmede bir "hediye" var Kurulum ve aktivasyon ücretleri kesin var zaten. En az 1000 derler diyorum şahsen![]()
Başka altyapı var mı ki binada?1000ping oyun oynamaktansa 1000 lira verip kurtulurum daha iyi
8 değil 0.8 1 bile değil yani daha kötüsü 90ların internet hızı 800kb indirme sürekli düşüyo max aldıgı 1.3 en kotu 005 ek adar düşüyoGördüm önceden 8 kullanıyorduk. Ve Binada herkes bizden kuallnırdı xD. Aile binasıydı. Sonra ben babamla konuştum anlattım en sonunda bana bıraktılar. Babamın üzerindekini iptal ettirdim hemen kendi üstüme aldım. Binadakilerede(akrabalara) artık kendim kullanıyorum siz kendinize alırsınız dedim![]()
yok alacagım max 16 ama bunlar 16 bile veremiyoBaşka altyapı var mı ki binada?
ipral ettirdiğim dediğim yenileme vakti gelmişti kapattım. Aynı şekil sizinkilerde yenileme yapmış ve ilk 14 gün içinde cayma bedelin yoktur. Ama şunuda unutma yeni net bağlamak sürebilir. Port boşa çıkıp bağlanabilmesi için. Hele sırada birileri varsa daha da sıkıntı. Onu port sorgulama ile bakabilirsin.Gördüm önceden 8 kullanıyorduk. Ve Binada herkes bizden kuallnırdı xD. Aile binasıydı. Sonra ben babamla konuştum anlattım en sonunda bana bıraktılar. Babamın üzerindekini iptal ettirdim hemen kendi üstüme aldım. Binadakilerede(akrabalara) artık kendim kullanıyorum siz kendinize alırsınız dedim![]()
8 paketti. Binadakiler kullanırsa o civara düşer. Yani herkese 8 vermezler. Bu konuyu anlamadın herhalde.8 değil 0.8 1 bile değil yani daha kötüsü 90ların internet hızı 800kb indirme sürekli düşüyo max aldıgı 1.3 en kotu 005 ek adar düşüyo
Sorunu başka yerde ara, başka bir opertör kullanmak aynı altyapıyla sana bir fayda sağlamaz.8 değil 0.8 1 bile değil yani daha kötüsü 90ların internet hızı 800kb indirme sürekli düşüyo max aldıgı 1.3 en kotu 005 ek adar düşüyo
yok alacagım max 16 ama bunlar 16 bile veremiyo
adsl hat en dandiğinden
Altyapın kötüyse verir.hızı en azından 1 vermez bence