Neler Yeni

Türk Telekom Ceo'su: Türkiye'nin %35'ine Gigafiber İnternet Verebiliriz!

tragedy

80+
millenicom da tt altyapısı üzerinden veriyor hali hazırda kullanıyorum 937mbps veriyor 870 ödüyom taahhütsüz olduğu için tercih ettim
Nasıl kullanıyorsun millenicom kapatmadı mı

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Bu ve bunun gibi yalamalar halkın yararına bişey yapmaz emin olun.

Bu hızı verebiliriz demeleri bile yalan. Neden mi mevcut hızlar 1000 ve min 35 diyelim prime zamanlarda bu hızlarda ciddi düşüş oluyor. Tüm abonelere aynı fiyata 1000 mbgt verilse whatsap bile çalışmaz. Özetle işleri güçleri yalan dolan

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,322
İsim
Oğuz Oğuz
millenicom da tt altyapısı üzerinden veriyor hali hazırda kullanıyorum 937mbps veriyor 870 ödüyom taahhütsüz olduğu için tercih ettim
Kimin altyapısı üzerinden veriyor?
Yoksa kendi mi döşüyor.

Vesselam

80+ Bronze
Benim 14mb (sadece gece 12 den öğlen 12ye stabil 14 kalıyor xd) internete ödediğim 680₺ peki djsjsjs

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,367
İsim
Diyarhan
Süperonline a 670 veriyorum. Millenicom neden o kadar pahalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mehmed Efe
Türk Telekom ceo'su yeni yılda yaptığı açıklama ile 9 milyon haneye 1gbps erişim hızı sağlandığı açıklanmış.
Türkiye'de şuan 26.3 milyon hane var. Yani yaklaşık %35'ine FTTH fiber gelmiş gibi duruyor.
4 yılda binasına hem tt hem turkcell fiber gelmiş biri olarak fiber TR'de çok hızlı bir şekilde ilerliyor.
Son 5 yılda ilerleme çok iyi.
Tabi burda verebiliriz diyor yani veriyoruz demiyor. Türk Telekom'da en ucuz 1000mbs paket 850 liraya geliyor.
Bu sebeple çoğu insan 100 mbps hız alıp geçiyor. Bu yüzden Türkiye'deki ortalama hız yükselmiyor.

TT altyapısı üzerinden 1000mbps hız veren tek ıss comnetti. O da batınca diğer firmalar 100mbps paketler sunuyor sadece.
1000mbps hız veren firmalar arasında en ucuzu Türknet 500tl'ye veriyor.
Bir diğeri benimde kullandığım Superonline. 600TL'ye veriyor.
TT ise en pahalısı, en ucuz paketi 850'ye geliyor.

Deprem zamanı mecburen VDSL kullanmak zorunda kalmıştım altyapı yoktu. PTT'nin VDSL hizmeti cidden berbat lafları hak ediyor ama geri eve döndüğümüzde fibere tekrar kavuşmuştuk bunda hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. Paketteki hızın tamamı ya da bi tık fazlasını alıyoruz. Hiçbir kesinti dahi olmuyor.

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Salih
Kimin altyapısı üzerinden veriyor?
Yoksa kendi mi döşüyor.
Türk telekom yazdımya hocam tek iss comnet cümlenize istinaden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Süperonline a 670 veriyorum. Millenicom neden o kadar pahalı?
muhtemelen TT altyapısı kullandığı için bizim burda superonline ya da türknetin FTTH altyapısı olmadığı için mecbur bunu tercih ettim

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,322
İsim
Oğuz Oğuz
Türk telekom yazdımya hocam tek iss comnet cümlenize istinaden
Mesaj otomatik birleştirildi:

muhtemelen TT altyapısı kullandığı için bizim burda superonline ya da türknetin FTTH altyapısı olmadığı için mecbur bunu tercih ettim
Site hangi Altyapı olduğuna dair hiçbir bilgi yok.
TT 850 dersek zam gelmez ise 700tl eh işte. Ama zam gelirse TT den taahhütlü almak daha mantıklı gibi.

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Salih
Site hangi Altyapı olduğuna dair hiçbir bilgi yok.
TT 850 dersek zam gelmez ise 700tl eh işte. Ama zam gelirse TT den taahhütlü almak daha mantıklı gibi.
neden millenicom kısmında buldum hocam acaba superonline ftth si olsaydı binamda tarife fiyatı değişecek miydi düşünmedim değil şimdi 😅
1736087564404.png

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,322
İsim
Oğuz Oğuz
neden millenicom kısmında buldum hocam acaba superonline ftth si olsaydı binamda tarife fiyatı değişecek miydi düşünmedim değil şimdi 😅 Alıntıyı görüntüle
Bu zaten halı hazırda verdiği altyapılar.
TT kendi altyapisi üzerinden 1000 hız verilmesine izin veriyor.
Superonline veriyor mu bilmiyorum.
Ek olarak Superonline da 600lira 1000 Mbps hız :D.
Geçen ay geçtim ben.
Superonline için fiyat avantajı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Onur Yücel
Zambiyada savanalarda kullanılandan daha yavaş interneti fahiş fiyatlarla satmalarının hiçbir açıklanır yanı yok bunda hemfikiriz.
Lakin altyapı olayı tamamiyle belediyeler ve devletle ilgili , istanbul ümraniyede oturan ve 6-7 senedir fiber getirtmeye çalışan biri olarak zamanında çok araştırmıştım.
Belediyeler rayiç bedeli olmayan yerlere kafalarına göre fahiş fiyat vererek firmaların fiber altyapı yapmasını engelliyor , bunu denetlemesi gereken mekanizma da devlet.
Kardeşim nabıyorsun sen 1 metre fiber çeksin diye adamdan 1 milyon lira istiyorsun ? Diye teftiş etmesi lazım.
Kısacası her şeyde olduğu gibi burda da iş devlette bitiyor. İsteyip de yapılamayacak bir şey yok, memlekette altyapılar o kadar rezil ki ; hafif sallanırız hatlar kapanır, 2 yağmur yağar sel olur elektrikler gider vs vs her şey baştan savma.

Top Bottom