Nasıl kullanıyorsun millenicom kapatmadı mımillenicom da tt altyapısı üzerinden veriyor hali hazırda kullanıyorum 937mbps veriyor 870 ödüyom taahhütsüz olduğu için tercih ettim
Nasıl kullanıyorsun millenicom kapatmadı mımillenicom da tt altyapısı üzerinden veriyor hali hazırda kullanıyorum 937mbps veriyor 870 ödüyom taahhütsüz olduğu için tercih ettim
hayır 3 ocakta bir kesinti oldu ama geceye doğru gelmişti benim internet şuan da kullanıyom sıkıntısızNasıl kullanıyorsun millenicom kapatmadı mı
Kimin altyapısı üzerinden veriyor?millenicom da tt altyapısı üzerinden veriyor hali hazırda kullanıyorum 937mbps veriyor 870 ödüyom taahhütsüz olduğu için tercih ettim
Süperonline a 670 veriyorum. Millenicom neden o kadar pahalı?millenicom da tt altyapısı üzerinden veriyor hali hazırda kullanıyorum 937mbps veriyor 870 ödüyom taahhütsüz olduğu için tercih ettim
Deprem zamanı mecburen VDSL kullanmak zorunda kalmıştım altyapı yoktu. PTT'nin VDSL hizmeti cidden berbat lafları hak ediyor ama geri eve döndüğümüzde fibere tekrar kavuşmuştuk bunda hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. Paketteki hızın tamamı ya da bi tık fazlasını alıyoruz. Hiçbir kesinti dahi olmuyor.Türk Telekom ceo'su yeni yılda yaptığı açıklama ile 9 milyon haneye 1gbps erişim hızı sağlandığı açıklanmış.
Türkiye'de şuan 26.3 milyon hane var. Yani yaklaşık %35'ine FTTH fiber gelmiş gibi duruyor.
4 yılda binasına hem tt hem turkcell fiber gelmiş biri olarak fiber TR'de çok hızlı bir şekilde ilerliyor.
Son 5 yılda ilerleme çok iyi.
Tabi burda verebiliriz diyor yani veriyoruz demiyor. Türk Telekom'da en ucuz 1000mbs paket 850 liraya geliyor.
Bu sebeple çoğu insan 100 mbps hız alıp geçiyor. Bu yüzden Türkiye'deki ortalama hız yükselmiyor.
TT altyapısı üzerinden 1000mbps hız veren tek ıss comnetti. O da batınca diğer firmalar 100mbps paketler sunuyor sadece.
1000mbps hız veren firmalar arasında en ucuzu Türknet 500tl'ye veriyor.
Bir diğeri benimde kullandığım Superonline. 600TL'ye veriyor.
TT ise en pahalısı, en ucuz paketi 850'ye geliyor.
Türk telekom yazdımya hocam tek iss comnet cümlenize istinadenKimin altyapısı üzerinden veriyor?
Yoksa kendi mi döşüyor.
muhtemelen TT altyapısı kullandığı için bizim burda superonline ya da türknetin FTTH altyapısı olmadığı için mecbur bunu tercih ettimSüperonline a 670 veriyorum. Millenicom neden o kadar pahalı?
Site hangi Altyapı olduğuna dair hiçbir bilgi yok.Türk telekom yazdımya hocam tek iss comnet cümlenize istinaden
Mesaj otomatik birleştirildi:
muhtemelen TT altyapısı kullandığı için bizim burda superonline ya da türknetin FTTH altyapısı olmadığı için mecbur bunu tercih ettim
neden millenicom kısmında buldum hocam acaba superonline ftth si olsaydı binamda tarife fiyatı değişecek miydi düşünmedim değil şimdiSite hangi Altyapı olduğuna dair hiçbir bilgi yok.
TT 850 dersek zam gelmez ise 700tl eh işte. Ama zam gelirse TT den taahhütlü almak daha mantıklı gibi.
Bu zaten halı hazırda verdiği altyapılar.neden millenicom kısmında buldum hocam acaba superonline ftth si olsaydı binamda tarife fiyatı değişecek miydi düşünmedim değil şimdi Alıntıyı görüntüle