Türk telekom dan türk nete

500 TL diyorum değişebilir bu gelen ekibin ücreti faturana yansıtıyorlar bunu.
zaten aylık fatura 400 lira gidiyo 23 mbps le türk nette 93 e 500 istiyo daha ne olsun ki benlik ni sorun olmadığınada eminim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu saldırı muhabbetleri içinde zaten kimlik gibi bilgiler kaç kere çalındı o yüzden ben olsam 90mbps desteklediği için geçerdim hatta 12 ay sabit fiyat olarakta anlaşılabiliyordu en son baktığımda
23 mbps 400 vermektense 90a en kötü 70e 500 veririm daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam alt yapı sahibi tt onların izni hariç kimse sana yüksek hız veremez. tercih senin
hocam türk net uydudan gönderdiği için onu seçtim zaten

zaten aylık fatura 400 lira gidiyo 23 mbps le türk nette 93 e 500 istiyo daha ne olsun ki benlik ni sorun olmadığınada eminim
dostum anlamadığın durum şu tekrar ediyorum tt ile görüş alt yapının desteklediği max hızın nedir şayet 45 ise 50 mpbs pakete geçeceksin 60 ise 100 geçeceksin fakat hızın 23 mbps üstünü desteklemiyorsa hiçbir firma sana bunu veremez... tekrar ediyorum alt yapı sahibi tt turknet değil turknet tt harici hiçbirşey yapamaz....

dostum anlamadığın durum şu tekrar ediyorum tt ile görüş alt yapının desteklediği max hızın nedir şayet 45 ise 50 mpbs pakete geçeceksin 60 ise 100 geçeceksin fakat hızın 23 mbps üstünü desteklemiyorsa hiçbir firma sana bunu veremez... tekrar ediyorum alt yapı sahibi tt turknet değil turknet tt harici hiçbirşey yapamaz....
anladım dostum sağol

23 mbps 400 vermektense 90a en kötü 70e 500 veririm daha iyi
hocam valla öyle ya.
bende bıktım Türk Telekomdan gençliğim ping sorunlarıyla geçti.
Türknet ve Turkcell'e geçen yakınlarım memnunlar internet hızlarından. Konumları birbirlerlerine yakın altyapı bizim buradan bi tık daha iyi

şunuda belirtiyim turknette geçtin bir şey oldu ekipleri malum problemi senden yana seçerlerse + 500 faturana yansır . tt'de bu durum öyle değil kendi alt yapısı olduğu ve kullandığın için.
o da dikenine katlanmak gibi.
altyapı sahibi onlar olmasa ve uyguna düşük hızda olsa vermese kimse kalmaz o saflarda zaten

Geri