Türk Telekom DNS Ayarlarım İşlemiyor.

Karizarez

80+
Reaksiyon skoru
25
Yıllardır Türknet kullanıyorum. Apartmanıma fiber geldiği için Türk Telekoma geçiş yaptım. Gayet sorunsuz şekilde çalışıyor. Fakat Discord'a girmek için önceden modem arayüzü ile DNS eklerdim ve sorunsuzca açılırdı. Şimdi ne kadar değiştirsem de ZTE modemin ayarlarından DNS kısımları işlemiyor. Discorda giriş yapamıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Yıllardır Türknet kullanıyorum. Apartmanıma fiber geldiği için Türk Telekoma geçiş yaptım. Gayet sorunsuz şekilde çalışıyor. Fakat Discord'a girmek için önceden modem arayüzü ile DNS eklerdim ve sorunsuzca açılırdı. Şimdi ne kadar değiştirsem de ZTE modemin ayarlarından DNS kısımları işlemiyor. Discorda giriş yapamıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Türk telekom DNS engelliyor diye biliyorum

Windowsdan da olmuyosa GoodByeDpi kullanman lazım galiba hocam

Tt nin kendi verdiği modemle dns değiştirseniz bile etki etmez. Kendi modeminiz olmalı bunu yapabilmek için

Windowsdan da olmuyosa GoodByeDpi kullanman lazım galiba hocam
Evet onu kullanmaya başladım fakat o da hızı düşürüyor gibi hissediyorum. Bazen siteler geç yükleniyor.
Tt nin kendi verdiği modemle dns değiştirseniz bile etki etmez. Kendi modeminiz olmalı bunu yapabilmek için
Öyle mi? Kendime modem alıp kullansam DNS değiştirebilir miyim yani?

Evet onu kullanmaya başladım fakat o da hızı düşürüyor gibi hissediyorum. Bazen siteler geç yükleniyor.

Kullandığınız dns e göre değişir benim hız aynı

Fiberse kendi modeminizi kurmak bi tık uğraştırıyor ama evet o şekilde dns kurarsınız. Bir de şöyle bi ekleme yapayım bazen dns değişmekte dc ye girmeni sağlamayabiliyor. Benimki bazen giriyor bazen girmiyor

Anladım. Çok teşekkürler. Önceden hiçbir sorunum yoktu kendi modemimle giriyordum rahatça. Fiber olunca sıkıntı başladı. Yapacak bir şey yok.

Geri