Neler Yeni

Türk Telekom DNS Ayarlarım İşlemiyor.

Karizarez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Batuhan Nugay
Yıllardır Türknet kullanıyorum. Apartmanıma fiber geldiği için Türk Telekoma geçiş yaptım. Gayet sorunsuz şekilde çalışıyor. Fakat Discord'a girmek için önceden modem arayüzü ile DNS eklerdim ve sorunsuzca açılırdı. Şimdi ne kadar değiştirsem de ZTE modemin ayarlarından DNS kısımları işlemiyor. Discorda giriş yapamıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

The Semih

80+ Gold
Yıllardır Türknet kullanıyorum. Apartmanıma fiber geldiği için Türk Telekoma geçiş yaptım. Gayet sorunsuz şekilde çalışıyor. Fakat Discord'a girmek için önceden modem arayüzü ile DNS eklerdim ve sorunsuzca açılırdı. Şimdi ne kadar değiştirsem de ZTE modemin ayarlarından DNS kısımları işlemiyor. Discorda giriş yapamıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Türk telekom DNS engelliyor diye biliyorum

Bartuu

80+ Silver
Windowsdan da olmuyosa GoodByeDpi kullanman lazım galiba hocam

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ramazan Özdemir
Tt nin kendi verdiği modemle dns değiştirseniz bile etki etmez. Kendi modeminiz olmalı bunu yapabilmek için

Karizarez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Batuhan Nugay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windowsdan da olmuyosa GoodByeDpi kullanman lazım galiba hocam
Evet onu kullanmaya başladım fakat o da hızı düşürüyor gibi hissediyorum. Bazen siteler geç yükleniyor.
Tt nin kendi verdiği modemle dns değiştirseniz bile etki etmez. Kendi modeminiz olmalı bunu yapabilmek için
Öyle mi? Kendime modem alıp kullansam DNS değiştirebilir miyim yani?

Bartuu

80+ Silver
Evet onu kullanmaya başladım fakat o da hızı düşürüyor gibi hissediyorum. Bazen siteler geç yükleniyor.

Kullandığınız dns e göre değişir benim hız aynı

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ramazan Özdemir

Fiberse kendi modeminizi kurmak bi tık uğraştırıyor ama evet o şekilde dns kurarsınız. Bir de şöyle bi ekleme yapayım bazen dns değişmekte dc ye girmeni sağlamayabiliyor. Benimki bazen giriyor bazen girmiyor

Karizarez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Batuhan Nugay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım. Çok teşekkürler. Önceden hiçbir sorunum yoktu kendi modemimle giriyordum rahatça. Fiber olunca sıkıntı başladı. Yapacak bir şey yok.

Top Bottom