Neler Yeni

Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

lexerotk

80+ Bronze
diskord oyun için platform değildi sen onu oyle kullanıyodun diğeri eylem planlamak için diskordun olayı iletişim uygulaması
Discordun amacı toplulukları bir yere toplayıp kolayca yonetmek. Bu uygulamayı kotü amaçla kullanan insanlar varsa sorun uygulamanın kendisi değil. gerekli yaptırım uluslararası mahkemeye taşıyarak konuyu uygulatırlar şirkete o zaman onlarda denetimm getirir. Koca bir uygulama kapanmaz.. Bu uygulama günlük 3 milyon insan tarafından kullanılıyor.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,609
İsim
Sarp Yılmaz
yok ben iyiyim bir arkadaş 2 kere hakaret etti ama bak hala onun gibi ileri geri konuşmuyorum
Kardeşim hakaret falan ettiğim yok ama sen anlamak istemiyorsun yada anlamıyorsun sorun değil neye inanmak istiyorsan inan Hukuk kuralları bellidir kafana göre hareket edersen hayır cevabını alırsın bu kadar daha fazla yazıp arkadaşın konusunu doldurmayacağım.
Hayırlı forumlar.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Ali Avcı

The Semih

80+ Gold
Ülkede hukuk anlayışı bitti çünkü.Hukuk sadece adalet anlamında önemli gözükse de birçok şeyin en önemli çözülme aşaması.Ekonomin,halkın yaptıkları,insanların söyledikleri,devlete olan güven hepsi hukuktan geçiyor ve ülkemizde hukuk kalitesi o kadar düştü ki maalesef dediğin gibi sosyal medya ile adalet sağlanıyor.Her şeyden önce ilk düzeltilmesi gereken şey hukuk bu ülkede.
Benim anlamadığım roblox ile discord çocuk istismarından yasaklanmışya, ulan koskoca bir nesil internetteki tüm pisliği görerek büyüdü, sanki ülkede 75 milyon ahlak kralı 5 milyon veled sonradan bozulmasın diye önlem alıyorlarmış gibi davranıyorlar. Bozulan bozuldu aga 90 larda başladı bu ozaman önlemleri anlamadılar şimdi tren kuyruğu gibi gelicek arkadan bu saatten sonra neyi düzelticeksin, istediğin kadar yasakla hiçbirşeyi düzeltemezler.

Üstelik bu adamlar 4 yılda bir değişmiyor ABD gibi 20 küsür yıldır tek iktidar dünyadaki çoğu devletten daha tecrübeli olmaları lazım, ama sonuca bakıyorsun sanki daha dün başa geçmiş gibi kararlar alınıyor inanılmaz.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Kardeşim hakaret falan ettiğim yok ama sen anlamak istemiyorsun yada anlamıyorsun sorun değil neye inanmak istiyorsan inan Hukuk kuralları bellidir kafana göre hareket edersen hayır cevabını alırsın bu kadar daha fazla yazıp arkadaşın konusunu doldurmayacağım.
Hayırlı forumlar.
ben seni itibarsızlaştırmak için bir cumle kurmadım ama sen hem yaş hemde insani değer yönüyle saldırdın

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,609
İsim
Sarp Yılmaz
onu kim dedi ben oyle bir şey demedim
Kardeşim diyorsun ya Türkiye Hükümetinin yaptığı şey doğru ve mahkemeye başvurmuş zaten diye bende sana diyorum ki bırak mahkemeye başvurmayı ülken o mahkemeye taraf üye bile değil nasıl başvurmuş.
kafasına göre engelledi discordu, şirket neden engellendiği sorunca bilgileri verin dedi bilgileri vermeyiz mahkeme yoksa denildi Türkiye de engelledi bu kadar.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Ali Avcı
Benim anlamadığım roblox ile discord çocuk istismarından yasaklanmışya, ulan koskoca bir nesil internetteki tüm pisliği görerek büyüdü, sanki ülkede 75 milyon ahlak kralı 5 milyon veled sonradan bozulmasın diye önlem alıyorlarmış gibi davranıyorlar. Bozulan bozuldu aga 90 larda başladı bu ozaman önlemleri anlamadılar şimdi tren kuyruğu gibi gelicek arkadan bu saatten sonra neyi düzelticeksin, istediğin kadar yasakla hiçbirşeyi düzeltemezler.

Üstelik bu adamlar 4 yılda bir değişmiyor ABD gibi 20 küsür yıldır tek iktidar dünyadaki çoğu devletten daha tecrübeli olmaları lazım, ama sonuca bakıyorsun sanki daha dün başa geçmiş gibi kararlar alınıyor inanılmaz.
Aslında soruna kendi cevabını vermişsin ama biraz detaylandırmayı unutmuşsun.Dediğin gibi 20 yıldır iktidar ve şu 20 yıla baktığımızda ülkemizin 50 yıl geriye gittiğini söyleyebiliriz rahatça.Ama dediğin gibi 20 yıldır iktidar.Yani demek istediğim baştakiler o kadar alışmış ki yanlış yapıp hala başta durabilmeye o yüzden doğrusunu düşünmeye bile gerek duymuyorlar bence.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,609
İsim
Sarp Yılmaz
ben seni itibarsızlaştırmak için bir cumle kurmadım ama sen hem yaş hemde insani değer yönüyle saldırdın
Seni ben itibarsızlaştırmıyorum kendin araştırmadan etmeden konuşman itibarsızlaştırıyor. insani hangi yönün tam olarak ne demişim?

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı

kanka soyle düşün eğer 2000dan sonra doğan kişiler için sıgara satışını yasaklarsak onumuzdeki 15 20 yıl içinde bu ğroblemi aşmış oluruz ama 2003 lü arkadaş siğara içti bu bişeyi değiştirmiyo. diüer konu yine iç siyaset
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında soruna kendi cevabını vermişsin ama biraz detaylandırmayı unutmuşsun.Dediğin gibi 20 yıldır iktidar ve şu 20 yıla baktığımızda ülkemizin 50 yıl geriye gittiğini söyleyebiliriz rahatça.Ama dediğin gibi 20 yıldır iktidar.Yani demek istediğim baştakiler o kadar alışmış ki yanlış yapıp hala başta durabilmeye o yüzden doğrusunu düşünmeye bile gerek duymuyorlar bence.
siyaset olmasın ama bilmeyen adamla buraya kadar

Seni ben itibarsızlaştırmıyorum kendin araştırmadan etmeden konuşman itibarsızlaştırıyor. insani hangi yönün tam olarak ne demişim?
ben gayet araştırıyorum benim hayatıma dair hala yorum yapıyorsun sen ağzına sahip çıkıp el aleme hakaret etmesen yeter soylediklerim beni ilgilendirir

lexerotk

80+ Bronze
evet 7 sayfa, varmı arttıran?

1731545214508.png

Hey maşallah

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Kardeşim diyorsun ya Türkiye Hükümetinin yaptığı şey doğru ve mahkemeye başvurmuş zaten diye bende sana diyorum ki bırak mahkemeye başvurmayı ülken o mahkemeye taraf üye bile değil nasıl başvurmuş.
kafasına göre engelledi discordu, şirket neden engellendiği sorunca bilgileri verin dedi bilgileri vermeyiz mahkeme yoksa denildi Türkiye de engelledi bu kadar.
ben oyle bişey demedim ben rapor tutmuş diskorda gondermiş dedim adamlarda bunu umursamamış dedim bir şey yazmadan yorumumu 2 kere okumanı rica ederim

Top Bottom