Neler Yeni

Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
hocam huawei cin istihbaratıyla bilgi paylaşıyormuş ve amerikanın coğunu bunlar yapmış bunlar çıkmak istemeyincede amerika engelledi gittiğin yeni yapılan parklara bak huaweye ait anten gormen olası
Hocam bilgi vermeyen firma mı var telefon sanayisinde amerika istese fbi vermeyecek mi Allah aşkına paşa paşa verecek.Bu bir çözüm değil yani huaweiyi yasakladılar diğer telefon markaları neden yasaklı değil amerikada? Çoğu huaweinin alt markası ve çinli ama bir fark var hiç biri huawei kadar hype almadı o yüzden yasaklamadılar.Amaç dediğim gibi ortaya bir şey atıp hızla büyümekte olan bir şirketi batırmak.

lexerotk

80+ Bronze
Çaresizlikten VPN bile telefondan indirip pc ye atıyorum...

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Suç duyurunda bulunucak savcı o kişinin kullanıcı adına öyle isticek 3 5 kişi için 10m kişinin discordu nu nasıl isticen vermezki
Suç duyurusunda bulundular fakat Discord tr ofisi olmadığı için uluslararası bir olay bu uluslararası mahkemenin kararını alacaksın onlar da onun yerine şak diye engellediler BTK kararıyla malum BTK ellerinde.

lexerotk

80+ Bronze
Discord public bir uygulama değil, sen istemediğin sürece kimse seni eklemeyez sen istemediğin sürece kimse senin sunucuna gelemez. Random insanlar görmüyorsun etmiyorsun, Kısacası o malum sunucuya giren kişide normal birisi değildir bunu demek istiyorum ben discordu ilk günden beri oyun oynamak için kullandım, ben istemediğim sürece asla o sunuculara girmeyeceğim böyle düşünün. Orada ifşanan kız, Discordda masum zararsız birisi değil bunu demek istiyorum.

Saçma sapan bir sebepten kapatıldı her platformda olan bir insan toplulugu yalandan twittera taşıyıp uygulamayı kapattırdılar, bu tip insanlar Twitterda ve Tiktokda 100 katı daha fazla var ama oralara dokunmuyorlar. Bu ülkede en mantıksız bulduğum yasak discorddur ve çok zor açılacağını düşünüyorum.

Oyuncular bir araya gelip X te tepki göstermeleri lazım, Oyun için kurulan platformu ne hale getirdiler aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Asıl tehlike twitter ve tiktok zaten evet. sadece hedef gösteriyorlar. yakında kuzey koreden farkımız kalmayacak ve en son yasaklanan uygulamada twitter olcak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

9 9 9 9 denesen bi pcyi açmak zor geldi,
deneyelim bakalım

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
neye gore belirlenecek adamın elinde data varya bizde yok o data olmadan nasıl değerlendireceksin yorummu yapacak bunu içeri atalımmı atmayalımmı
Bak inatla anlamak istemiyorsun Türkiye Hükümeti discord ile değil Uluslararası Ceza Mahkemesi ile iletişime geçecek al oku şu yazıyı belki anlarsın güzel kardeşim : https://tr.wikipedia.org/wiki/Uluslararası_Ceza_Mahkemesi
bu mahkeme yoluyla emir çıkartacak bu kararın sonucunda Discord zaten bilgileri vermeyi kabul edecek daha önce de ettiği gibi bir kaç ülke için.

lexerotk

80+ Bronze

The Semih

80+ Gold
Asıl tehlike twitter ve tiktok zaten evet. sadece hedef gösteriyorlar. yakında kuzey koreden farkımız kalmayacak ve en son yasaklanan uygulamada twitter olcak.
Public uygulamaların yasaklanmasını az çok anlarımda Private uygulamayı yasaklamak saçmalığın daniskası yukarda dediğim gibi, ben senin hesabını bilmiyorum mesela sen bana adını vermediğin sürece seni ekleyebilir miyim ? ekleyemem. İşte bu yüzden diyorum o problemli insanların olduğu ortamda mantıklı insan olamazzzz. Kız ifşalandıysa bi gübre yapmıştır anladınmı bizene bundan yani, başkasının ergenliklerini tüm türkiyeye kitlediler inanılmaz saçma.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
Zaten amaç o bakıyorlar insanlar 2-3 tepki gösterip sonra alışılmışa bırakıyor bizde devam edelim e haliyle kimseye sormadan etmeden yasaklamaya.Twitter,instagram için çok tepki geldiği için açtılar inanın roblox veya discord için tepki hiç bir zaman öyle büyük değildi ve onlarda tamam halkımız buna çok şey etmedi e kalsın yasaklar kafasına girdiler.Sıra daha nicesine gelecek inanın tepkiye göre yol çiziyorlar

lexerotk

80+ Bronze
Public uygulamaların yasaklanmasını az çok anlarımda Private uygulamayı yasaklamak saçmalığın daniskası yukarda dediğim gibi, ben senin hesabını bilmiyorum mesela sen bana adını vermediğin sürece seni ekleyebilir miyim ? ekleyemem. İşte bu yüzden diyorum o problemli insanların olduğu ortamda mantıklı insan olamazzzz. Kız ifşalandıysa bi gübre yapmıştır anladınmı bizene bundan yani, başkasının ergenliklerini tüm türkiyeye kitlediler inanılmaz saçma.
haklısın. gruplar sadece davet ile girilebiliyor. eğer o insanların yalanlarına kandıysa o kız bu bizim veya diğer tüm türk halkının sorunu değil

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

deneyelim bakalım
Son demeyelim bence ilk uygulama Twitter olur insanların yapı taşı gibi oldu ülkenin adalet orada , gündemi orada.

Oguz...

80+ Bronze
Açılmıl kapanmış kimsenin umrunda değil kaç senedir öyle olaylar var sebebi başkadır büyük ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,995
Üyeler
160,920
Son üye
neresi
Top Bottom