Neler Yeni

Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim

lexerotk

80+ Bronze

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
ya neyine ağlıyorsunuz kanka adamlar senin ülkeni adam yerine koymamış içerideki zararlı oluşumları korumuş hala diskordun peşinden koşuyorsunuz
Aynen kardeşim aras kargo kulaktan duyma bilgilerle sağda solda konuş.
senin ülken dediğin hiçbir mahkeme kararı olmadan uluslararası mahkeme kararı olmadan koskoca Discord'dan manitasının numarasını ister gibi adamların bilgisini istiyorsun ne bekliyorsun adamların vermesini mi? şaka mısınız siz o imzaladığın gizlilik sözleşmeleri ne için sanıyorsun bu gibi durumlarda Hükümetler ulaşamasın diye mahkeme kararı olmadan.
her önüne gelene bilgiler verilseydi gizlilik diye bir şey kalmazdı forumlarda boş boş ülke sömürüsü yapmayı bırakın artık sıktınız.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
Ben en azından evimde mutluydum bilgisayar başında. Oyunuma bakıp arkadaşlarımla sohbet ediyordum. Onu da elimizden aldılar. Sorunu
çözmek yerine sadece engeli basıyorlar.
güzel kardeşim napsın orduyumu sürsün üstüne adam sana göün yiyorsa gel al demiş vermemiş adama siber suç demişsin vermemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen kardeşim aras kargo kulaktan duyma bilgilerle sağda solda konuş.
senin ülken dediğin hiçbir mahkeme kararı olmadan uluslararası mahkeme kararı olmadan koskoca Discord'dan manitasının numarasını ister gibi adamların bilgisini istiyorsun ne bekliyorsun adamların vermesini mi? şaka mısınız siz o imzaladığın gizlilik sözleşmeleri ne için sanıyorsun bu gibi durumlarda Hükümetler ulaşamasın diye mahkeme kararı olmadan.
her önüne gelene bilgiler verilseydi gizlilik diye bir şey kalmazdı forumlarda boş boş ülke sömürüsü yapmayı bırakın artık sıktınız.
mahkemeye vahiymi inecek dıskord dosya vermesse aynen kardeşim aras kargomu gelip alacak neye göre yargılayacaklar

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
en güzeli alıyorsun vps almanya lokasyonlu openvpn kuruyorsun hem telefonda hem windowsta yapıstır gelsin

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
güzel kardeşim napsın orduyumu sürsün üstüne adam sana göün yiyorsa gel al demiş vermemiş adama siber suç demişsin vermemiş

mahkemeye vahiymi inecek dıskord dosya vermesse aynen kardeşim aras kargomu gelip alacak neye göre yargılayacaklar
Kanka bilgi vermeme olayı türkiyeye özel değil onu bi söyleyeyim.Adamlar koskoca amerikaya da bilgi istediğinde vermiyor kuralları belli sözleşmeleri belli.Oradaki gizlilik sözleşmeleri sen ben bakmayasın diye yapılmıyor zaten

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
Zararlı neyi korumuş sen ne anlatıyosun. Sence bunu yapan başka uygulamada devam edemez mi yada vpn ile yaptığı şeylere devam edemez mi sanıyorsun bu gibi şeyleri engellemek çözüm değil bu gider yenisi gelir insanların işin yaptığı , eğlendiği platformları kapatmanın ülkeye bir faydası yok.
tamam onun önüne geçmek için istenildi zaten dosya neye göre insanları hapse atacaklar kafasından bunlar panelci atın bunları diyecek halleri yok ya

lexerotk

80+ Bronze

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz

Birader belli ki hiçbir şeyden haberin yok Türkiye hükümetinin X kullanıcı adlı kişinin verilerini istiyorsa mahkeme yoluyla suç duyurusunda bulunacak ve mahkeme kararı çıkartacak uluslararası sonrasında mahkeme kararını Discorda sunacak ve verileri alacak bu süreç uzun sürebilir ama tak diye engelliyorum demekten daha iyi ama siz zaten bu zihniyetten hoşlandığınız için size normal gelir.

Amerika dahil dünyanın sayılı ülkelerine mahkeme kararıyla adamlar bilgi vermiş ama Türkiye dışında hiçbir ülke engelleme getirmedi neden?? MEDENİYET senin ve senin gibilerinin uzak olduğu konular yani.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
Kanka bilgi vermeme olayı türkiyeye özel değil onu bi söyleyeyim.Adamlar koskoca amerikaya da bilgi istediğinde vermiyor kuralları belli sözleşmeleri belli.Oradaki gizlilik sözleşmeleri sen ben bakmayasın diye yapılmıyor zaten
ya ona oyle buna boyle gordum listeyi italya fransa hiçkimseye bilgi vermemiş beni ilgilendirmez adamlar milleti fişleiş tehtit şantaj yapmış bunun usule uygun cezasınıda vermek için o dosyalar lazım telefon ekran görüntüsüyle içeri atamazlar heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,945
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom