Neler Yeni

Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

lexerotk

80+ Bronze
güzel kardeşim napsın orduyumu sürsün üstüne adam sana göün yiyorsa gel al demiş vermemiş adama siber suç demişsin vermemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

mahkemeye vahiymi inecek dıskord dosya vermesse aynen kardeşim aras kargomu gelip alacak neye göre yargılayacaklar
1731543170123.png

sanki diğer ülkelere çok vermişte

9.9.9.9 denesene bir
dns çalışmaz artık

lexerotk

80+ Bronze

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
Birader belli ki hiçbir şeyden haberin yok Türkiye hükümetinin X kullanıcı adlı kişinin verilerini istiyorsa mahkeme yoluyla suç duyurusunda bulunacak ve mahkeme kararı çıkartacak uluslararası sonrasında mahkeme kararını Discorda sunacak ve verileri alacak bu süreç uzun sürebilir ama tak diye engelliyorum demekten daha iyi ama siz zaten bu zihniyetten hoşlandığınız için size normal gelir.

Amerika dahil dünyanın sayılı ülkelerine mahkeme kararıyla adamlar bilgi vermiş ama Türkiye dışında hiçbir ülke engelleme getirmedi neden?? MEDENİYET senin ve senin gibilerinin uzak olduğu konular yani.
sen kimsin de beni medeniyetsizlikle suçluyorsun benim hayatıma dair ne biliyorusun

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Ali Avcı
ya ona oyle buna boyle gordum listeyi italya fransa hiçkimseye bilgi vermemiş beni ilgilendirmez adamlar milleti fişleiş tehtit şantaj yapmış bunun usule uygun cezasınıda vermek için o dosyalar lazım telefon ekran görüntüsüyle içeri atamazlar heralde
Bak yukarıda mechanist yazmış böyle bir şey istiyorlarsa uluslararası mahkemeye başvuracaklar.Ne güne duruyor bu mahkeme her önüne geleni bilgi vermeyeni,benim istediklerimi yapmayanı yasakla diye değil.

lexerotk

80+ Bronze
TAMAM ARKADAŞLAR TARTIŞMAYI BURDA ETMEYİN TOPTAN KONU SİLİNCEK YOKSA

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
Birader belli ki hiçbir şeyden haberin yok Türkiye hükümetinin X kullanıcı adlı kişinin verilerini istiyorsa mahkeme yoluyla suç duyurusunda bulunacak ve mahkeme kararı çıkartacak uluslararası sonrasında mahkeme kararını Discorda sunacak ve verileri alacak bu süreç uzun sürebilir ama tak diye engelliyorum demekten daha iyi ama siz zaten bu zihniyetten hoşlandığınız için size normal gelir.

Amerika dahil dünyanın sayılı ülkelerine mahkeme kararıyla adamlar bilgi vermiş ama Türkiye dışında hiçbir ülke engelleme getirmedi neden?? MEDENİYET senin ve senin gibilerinin uzak olduğu konular yani.
adamlara dosya vermişler onlar veri paylaşmamış tak diye engelleme senin ülkende paran kazanmaya devam etsin ambargo koyma o sana kötülük yapsın sen iylik yap

adamlara dosya vermişler onlar veri paylaşmamış tak diye engelleme senin ülkende paran kazanmaya devam etsin ambargo koyma o sana kötülük yapsın sen iylik yap
trump malmıydı huawei engelledi

Oguz...

80+ Bronze
ya ona oyle buna boyle gordum listeyi italya fransa hiçkimseye bilgi vermemiş beni ilgilendirmez adamlar milleti fişleiş tehtit şantaj yapmış bunun usule uygun cezasınıda vermek için o dosyalar lazım telefon ekran görüntüsüyle içeri atamazlar heralde
Suç duyurunda bulunucak savcı o kişinin kullanıcı adına öyle isticek 3 5 kişi için 10m kişinin discordu nu nasıl isticen vermezki

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı

yada ek vergi getirdi cinden gelen aliminyuma

Suç duyurunda bulunucak savcı o kişinin kullanıcı adına myle isticen 3 5 kişi için 10m kişinin discordu nu nasıl isticen vermezki
bu işin içine 3 5 kişimi karıştı sosyal medyada bir hareket oluşturmak için kaç kişi gerekir bunların hepsi suçlu pkk gibi düşün biri vuruyo diğeri besliyo

Oguz...

80+ Bronze
Tamam işde kişileri belirle onlara suç duyurusunda bulun ülke güvenliğini etkiliyor demekle bana herkesin bilgisini ver demek aynı değil

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
Alıntıyı görüntüle

sanki diğer ülkelere çok vermişte

dns çalışmaz artık
vermiş vermemiş beni ne alakadar eder ben kendi ülkeme bakıyorum diğer ülkelerin kaçında panel olmuş kacında ınsanları tehditle yayında soyundurup vidyosunu çekmişler kaçının evine polis gondermişler

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Ali Avcı

Hocam huawei olayının gizlilikle alakası yok.Kar marjı için yapılmış bir çalışma büyümekte olan bir şirketi fark edip baltalama.Yoksa apple çoğu ürününü hala çinde üretiyor

lexerotk

80+ Bronze
vermiş vermemiş beni ne alakadar eder ben kendi ülkeme bakıyorum diğer ülkelerin kaçında panel olmuş kacında ınsanları tehditle yayında soyundurup vidyosunu çekmişler kaçının evine polis gondermişler
O zaman gerektiği gibi uluslararası mahkemeye taşıyıp discorda denetim getirmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,013
Üyeler
161,375
Son üye
oztrkatakan
Top Bottom