Neler Yeni

Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
Tamam işde kişileri belirle onlara suç duyurusunda bulun ülke güvenliğini etkiliyor demekle bana herkesin bilgisini ver demek aynı değil
neye gore belirlenecek adamın elinde data varya bizde yok o data olmadan nasıl değerlendireceksin yorummu yapacak bunu içeri atalımmı atmayalımmı

Oguz...

80+ Bronze
Sistemin güvenliğini düşünmeden internet ortamına aç sonra silmeye kalkış zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman gerektiği gibi uluslararası mahkemeye taşıyıp discorda denetim getirmeli.
İmkansız abd de büyük suç olmadan yada avrupa birliğinde yapsan yapsan ülke güvenliğine sorun diye istersen yoksa böyle güç gösterirsin ne kadar etkilenirse

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
Hocam huawei olayının gizlilikle alakası yok.Kar marjı için yapılmış bir çalışma büyümekte olan bir şirketi fark edip baltalama.Yoksa apple çoğu ürününü hala çinde üretiyor
hocam huawei cin istihbaratıyla bilgi paylaşıyormuş ve amerikanın coğunu bunlar yapmış bunlar çıkmak istemeyincede amerika engelledi gittiğin yeni yapılan parklara bak huaweye ait anten gormen olası

lexerotk

80+ Bronze
Sistemin güvenliğini düşünmeden internet ortamına aç sonra silmeye kalkış zor
Daha devlet sitelerinin bazılarında https sertifikası bile yok... Kocaeli gibi bir büyükşehir belediyesinin sistemini bi telegram grubu patlatabiliyor kolayca.

Oguz...

80+ Bronze
Birde verdi diyelim discort piyasada ne kadar güven kalacak milyarlıj şirket değer kaybetmemek için herkesinkini vermez

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
adamlara dosya vermişler onlar veri paylaşmamış tak diye engelleme senin ülkende paran kazanmaya devam etsin ambargo koyma o sana kötülük yapsın sen iylik yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

trump malmıydı huawei engelledi
Son cevabı sana veriyorum yaşın küçük muhtemelen algılamıyorsun çünkü dediklerimi :
Birincisi : Dosya verdiler dediğin kendi ülkendeki dosyayı adamlara vermen bir şeyi ifade etmiyor kendi ülkendeki olaya uluslararası şirketi karıştıramazsın.
İkincisi : Trump dediğin adam dünyanın en güçlü ülkesini yönetiyor fakat Huawei engellenmedi ambargo uyguladı ambargo ile engellemek aynı değil ambargo bir nevi kısıtlamadır. ki Huawei hala faaliyet gösteriyor değil mi ? demek ki neymiş engellemek senin tabirinle çözüm değil kaybeden sen olursun.
Üçüncüsü : Discord para kazanmıyor peki sence zararı discord mu ediyor ? ülkede kaç tane beyaz yakalının işleri aksıyor şu an farkında mısın ? devlet dairelerinde dahil discord kullanan var işleri gereği git bir düşün bakalım yabancı yatırımcılarla yapacağın toplantı uygulamasını engellemek kimin zararına.

lexerotk

80+ Bronze
Sabaha bütün konu banlanmazsak iyidir. İyi kural çiğnedik.

lexerotk

80+ Bronze

lexerotk

80+ Bronze

Oguz...

80+ Bronze
9.9.9 9 onların dns sadece google veya cloud üzerinden dns kontrolü başlatmış olabilirler

The Semih

80+ Gold
O zaman gerektiği gibi uluslararası mahkemeye taşıyıp discorda denetim getirmeli.
Discord public bir uygulama değil, sen istemediğin sürece kimse seni eklemeyez sen istemediğin sürece kimse senin sunucuna gelemez. Random insanlar görmüyorsun etmiyorsun, Kısacası o malum sunucuya giren kişide normal birisi değildir bunu demek istiyorum ben discordu ilk günden beri oyun oynamak için kullandım, ben istemediğim sürece asla o sunuculara girmeyeceğim böyle düşünün. Orada ifşanan kız, Discordda masum zararsız birisi değil bunu demek istiyorum.

Saçma sapan bir sebepten kapatıldı her platformda olan bir insan toplulugu yalandan twittera taşıyıp uygulamayı kapattırdılar, bu tip insanlar Twitterda ve Tiktokda 100 katı daha fazla var ama oralara dokunmuyorlar. Bu ülkede en mantıksız bulduğum yasak discorddur ve çok zor açılacağını düşünüyorum.

Oyuncular bir araya gelip X te tepki göstermeleri lazım, Oyun için kurulan platformu ne hale getirdiler aklıma geldikçe sinir oluyorum.

Top Bottom