- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapmamı önerirsin peki?Modem kaynaklı olabilir belki hocam download kısmını geçtim uploadda Baya düşük genelde iç tesisat kaynaklı oluyor.
Ne yapmamı önerirsin peki?Modem kaynaklı olabilir belki hocam download kısmını geçtim uploadda Baya düşük genelde iç tesisat kaynaklı oluyor.
Sen 100 mbps alabilirsin sorunsuz hocam.
İç tesisatını yenile ilk önce düzelmezse port değişikliği talep et yine düzelmezse modem kaynaklı olabilir.Ne yapmamı önerirsin peki?
Evet alabilirim dslam kilidine takıldım. Onla da uğraşmak istemediğimden böyle.Sen 100 mbps alabilirsin sorunsuz hocam.
Upload 20 olur yükseltirsen hem.Evet alabilirim dslam kilidine takıldım. Onla da uğraşmak istemediğimden böyle.
Onu vermiyorlar o kadar maalesef. Alt yapı müsait ama vermek istemiyorlar.Upload 20 olur yükseltirsen hem.
Verirler 100/20 olarak tanımlamalarını iste ben 75 mbps pakette 15 mbps alıyorum mesela.Onu vermiyorlar o kadar maalesef. Alt yapı müsait ama vermek istemiyorlar.
Hocam peki bana göre önerebileceğin modem var mıSen 100 mbps alabilirsin sorunsuz hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İç tesisatını yenile ilk önce düzelmezse port değişikliği talep et yine düzelmezse modem kaynaklı olabilir.
Hocam modem kaynaklı olduğu kesin değil en son ihtimal o oluyor iç tesisatını yenile düzelmezse port değişikliği talep et.Hocam peki bana göre önerebileceğin modem var mı
modem arayüz gir 192.168.1.1 yaz admin ttnet şifredir değişmez giriş yap sağ durum bölümüne gir aşada sağda değeler olcak foto veya kopyala yaptır yap at buraBugün Türk Telekom ev internetimin internetini yükselttim ama hala hızım artmadı bu işlem genelde ne kadar sürüyor, bir de yarınki bayramdan dolayı daha da fazla uzayabilir mi bu işlem?
Attı ya zaten yukarıda.modem arayüz gir 192.168.1.1 yaz admin ttnet şifredir değişmez giriş yap sağ durum bölümüne gir aşada sağda değeler olcak foto veya kopyala yaptır yap at bura
iç tesisatı nasıl yenileniyor hiç bilmiyorum bahseder misinAttı ya zaten yukarıda.
Ankastre kutusundan modeme gelen dsl kablosunu yenile.iç tesisatı nasıl yenileniyor hiç bilmiyorum bahseder misin