Neler Yeni

Türk Telekom Fiber Download Kaybı

zlmr12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Permekler
Altyapı ne kadar destekliyor. Ben de TTNET Fiber kullanıyorum genelde paketin üstü veriliyor. 75 yerine 80 görüyorum

Benim kontrol ettiğim sitede 100 Mbps desteklediğini görüyorum. Sizin önereceğiniz site varsa oradan kontrol edip buraya ss bırakayım.

etnetalw

80+ Bronze
Hat değerlerin ve profilin nedir ona bakmak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kablo cat5 oluyor genellikle kutulardan çıkan kablo bu bunun desteği 1000mbps
17A Profildi ve hat değerlerim kusursuz akşamları oluyor sadece ve tek bende değil bolgedeki farklı binadada sorun var. İnternet çıkış noktasındaki popda problem var.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
17A Profildi ve hat değerlerim kusursuz akşamları oluyor sadece ve tek bende değil bolgedeki farklı binadada sorun var. İnternet çıkış noktasındaki popda problem var.
Dslam ünitesinde yoğunluk olduğu zaman darboğaz oluyor özellikle de akşamları olur çünkü en yoğun kullanım o zaman oluyor yük biniyor

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hangi modemi kullanıyorsunuz?

zlmr12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Permekler

İlk söylediğiniz mantıklı geldi bana. Daha fiber kullanalı 3 hafta olmadı. Zamanla oturur mu bakalım takip edicem.

Hangi modemi kullanıyorsunuz?
Modemin ismini yanlış söylemiyim ama Türk Telekom FiberHGW_ZT3P55 böyle gözüküyor.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk söylediğiniz mantıklı geldi bana. Daha fiber kullanalı 3 hafta olmadı. Zamanla oturur mu bakalım takip edicem.

Modemin ismini yanlış söylemiyim ama Türk Telekom FiberHGW_ZT3P55 böyle gözüküyor.

Harici bir modem mi kullanıyorsunuz diye sormak istemiştim. Verilen modemi kullanıyormuşsunuz, o modemde 100-110 arası değer almanız gerekiyor aslında fakat bölgesel olarak kapasite sorunundan kaynaklı olabilir veya yine modem kaynaklı da olabilir.

Bu kayıplar normalde fark etmeyecek seviyede olduğu için sorun olmaz fakat yine sizi rahatsız ediyorsa TT'yi arayıp bir kontrol sağlatın.

zlmr12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Permekler
Harici bir modem mi kullanıyorsunuz diye sormak istemiştim. Verilen modemi kullanıyormuşsunuz, o modemde 100-110 arası değer almanız gerekiyor aslında fakat bölgesel olarak kapasite sorunundan kaynaklı olabilir veya yine modem kaynaklı da olabilir.

Bu kayıplar normalde fark etmeyecek seviyede olduğu için sorun olmaz fakat yine sizi rahatsız ediyorsa TT'yi arayıp bir kontrol sağlatın.

Hatırlıyor musun sen önermiştin zaten Türk Telekom'u bana. Zaten memnunum sana teşekkür etmiştim konuşmuştuk geçen. Evet evet çok fark etmiyor ama internetten okudugum kadarıyla 100 mbps paketten daha yukarı almam gerektiğini okudum. Benim için önemli olan zaten oyunlarda alacağım pingin iyi olmasaydı. Ping yönünden kaymak gibi sıkıntı yok. 94 Download bu arada bana epey yetiyor. Sadece neden paket tam olarak gelmiyor o kafamı kurcaladı.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hatırlıyor musun sen önermiştin zaten Türk Telekom'u bana. Zaten memnunum sana teşekkür etmiştim konuşmuştuk geçen. Evet evet çok fark etmiyor ama internetten okudugum kadarıyla 100 mbps paketten daha yukarı almam gerektiğini okudum. Benim için önemli olan zaten oyunlarda alacağım pingin iyi olmasaydı. Ping yönünden kaymak gibi sıkıntı yok. 94 Download bu arada bana epey yetiyor. Sadece neden paket tam olarak gelmiyor o kafamı kurcaladı.
Evet hatırladım, dediğim nedenlerden biri olabilir, tam bilgiyi saha ekibi sana sağlayabilir. Kendimde 100'lük fiberdeyim fakat verdiklerini değil, Omni DSL var onu kullanıyorum. Bununda Maks. hızı 100 olduğu için 90-95 arası değişiyor, verdikleri modemi takınca seninkinin aynısı olması lazım 110'ları görüyordum.

1684869494271.png

zlmr12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Permekler
Evet hatırladım, dediğim nedenlerden biri olabilir, tam bilgiyi saha ekibi sana sağlayabilir. Kendimde 100'lük fiberdeyim fakat verdiklerini değil, Omni DSL var onu kullanıyorum. Bununda Maks. hızı 100 olduğu için 90-95 arası değişiyor, verdikleri modemi takınca seninkinin aynısı olması lazım 110'ları görüyordum.

Alıntıyı görüntüle

Tamamdır hocam. Saha ekibini denk getirdiğimde bir konuşayım. Olmazsa yine sıkıntı yok bu bana yetiyor. Teşekkür ediyorum sana ve cevap veren herkese. İyi akşamlar diliyorum.

etnetalw

80+ Bronze
Dslam ünitesinde yoğunluk olduğu zaman darboğaz oluyor özellikle de akşamları olur çünkü en yoğun kullanım o zaman oluyor yük biniyor
Büyük ihtimale oyle yada pop noktasındaki kapasite yetersiz. :) ve çözüm yok.

Bekleyin sabredin hocam. Bir kaç hafta sonra tekrar bakın halla öyle ise arıza kaydı açılsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,850
Üyeler
160,893
Son üye
murat demiröz
Top Bottom