Neler Yeni

Türk Telekom Fiber Altyapı Çalışması Kaç AY Sürer

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
Arkadaşlar sokakdaki telefon kutusunun arkasını ve bir kaç noktayı kazıyorlardı bende sordum ne yapıyorsunuz diye, fiber için kazıyorlarmış. Arkadaşlar cumartesi günü başladılar ve boru ve temelini ayarladılar ve bıraktılar gittiler. şimdi soruma gelecek olursak kaç aya fiberi tamamen apartmanlara kadar getirmiş olurlar evine fiber gelen arkadaşlar kaç ay sürdü ?

Not: altyapın şuan ADSL

Son düzenleme:

Receb İvedik

80+ Bronze
Arkadaşlar sokakdaki telefon kutusunun arkasını ve bir kaç noktayı kazıyorlardı bende sordum ne yapıyorsunuz diye fiber için kazıyorlarmış. şimdi arkadaşlar yazıma cumartesi günü başladılar ve boru ve temelini ayarladılar ve bıraktılar gittiler. şimdi soruma gelecek olursak kaç aya fiberi tamamen apartmanlara kadar getirmiş olurlar evine fiber gelen arkadaşlar kaç ay sürdü ?

Not: altyapın şuan ADSL
adamların keyfine bağlı eğer yapmak isterlerse 1 günde 1 km yeri bitirebilirler . bu 3 yıl da sürebilir

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adamların keyfine bağlı eğer yapmak isterlerse 1 günde 1 km yeri bitirebilirler . bu 3 yıl da sürebilir
Bizim sokak araç,insan bakımından çok işlek bir yer. tam karşımızda okulda var öyle kazıp bırakmazlar herhalde o kadar süre. 2 yan sokakta vdsl var bizde adsl vardı şimdi aniden fibere atlayacaz yaparsalar

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Bizim sokak araç,insan bakımından çok işlek bir yer. tam karşımızda okulda var öyle kazıp bırakmazlar herhalde o kadar süre. 2 yan sokakta vdsl var bizde adsl vardı şimdi aniden fibere atlayacaz yaparsalar
Hocam şöyle diyeyim, yapan arkadaşlar fiber döşedikleri için altyapının fiber olacağını sanabilirler. Ancak çalışma VDSL içinde olabilir. Fiber için kazarlarsa daha geniş bir bölgeyi kazmaları gerekir.

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
Hocam şöyle diyeyim, yapan arkadaşlar fiber döşedikleri için altyapının fiber olacağını sanabilirler. Ancak çalışma VDSL içinde olabilir. Fiber için kazarlarsa daha geniş bir bölgeyi kazmaları gerekir.
Kazım yerini dahada büyüttüler yolu tamamen kapadılar sabah. vdsl bile olsa olur 9 Mbps hızım var. kutuyu öncekine göre uzaklaştırdılar evden 80-100 metre mesafe var ondanda 35-40 Mbps olsa bile bana efsane gelir.

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
Anlatmak ıstedıgı eger fıber olursa senın bına önu dahıl her yerı kazarlardı.
Sanırım senın kutunun oraya tıp7 dolap kurup vdsl çekılecek 100 metreden rahat rahat 75 mbps alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca kabloyu çekseler bıle kutu kurulacak kutuya enerjı baglanacak sonra test yapılacak en az 4 ay surer :)

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
Anlatmak ıstedıgı eger fıber olursa senın bına önu dahıl her yerı kazarlardı.
Sanırım senın kutunun oraya tıp7 dolap kurup vdsl çekılecek 100 metreden rahat rahat 75 mbps alırsın

ayrıca kabloyu çekseler bıle kutu kurulacak kutuya enerjı baglanacak sonra test yapılacak en az 4 ay surer :)
evin önü kazılmıyor kutunun etrafı ama baya geniş şekilde kazıyorlar o zaman vdsl yani 75 mbps internet vdsl geliyor mu o kadar ben 54 mbps geliyor en fazla zannediyordum ondan 35-40 diyordum iyimiş o zaman

4 ayda çok uzun değil mi benim 2 aya taahhüt bitiyor bende beklemeden geçiş yaparım diyordum desene sıkıntı olacak

Top Bottom