TÜRK TELEKOM FİBER BAĞLARKEN MODEM VERİYOR MU?

Vulturus

80+
Reaksiyon skoru
4
Herkese iyi forumlar. Şu anda adresime türk telekom tarafından fiber çekiliyor. Biz site olarak özel istekle bunu yaptık. Yaklaşık hane başına 9000tl gibi bir ücret aldılar. Ben türknet kullanıcısıyım. Elimde eski türk telekom vdsl modemi var. Türk telekom fiberi bağlamaya geldiğinde bana bir modem verecek mi?

Herkese iyi forumlar. Şu anda adresime türk telekom tarafından fiber çekiliyor. Biz site olarak özel istekle bunu yaptık. Yaklaşık hane başına 9000tl gibi bir ücret aldılar. Ben türknet kullanıcısıyım. Elimde eski türk telekom vdsl modemi var. Türk telekom fiberi bağlamaya geldiğinde bana bir modem verecek mi?
Zorunlu olarak modem verip aylık modem kirası alıyorlar. Senin bir şey almana gerek yok.

Fiber bağlandığında müşteri hizmetlerini arayıp paketini fibere geçireceksin o şekilde modem verecekler kira karşılığı

Türk net kullanıcısıyım ama ben. Kullanmış olduğum pakette modem ücretsiz diyor. Sadece üyelğimi iptal edersem 15 gün içerisinde modemi teslim etmem gerekitği yazıyor.

Veriyorlar bir gpon cihazı bir normal modem.
1754734329295.webp

Türk telekom fiberi çekiyor hocam çünkü o yüzden sordum eski vdsl modemle fiber hızı alabilirmiyim. Yoksa tplinkin deco su var onunla alabilirmiyim?
vdsl modemle fiber hızı alamazsın deco benim bildiğim router o yüzden o da olmaz sağlayıcın sana ont fiber modem vericek onu kullan daha sağlıklı olur decoyu da ontden gelen kablo ile bağlayıp wifi çekebilirsin diğer odalara

Geri