Evet yeterli 24 mbps server mı işletiyorsun evde? Oyunda indirirsin filminide izlersin oyununuda oynarsın 24 mbps ile.Hala 24 yeterli diyorsun. Ne alaka ne alaka? Herkes aynı mı kullanıyor? Mantığa bak.
Evet yeterli 24 mbps server mı işletiyorsun evde? Oyunda indirirsin filminide izlersin oyununuda oynarsın 24 mbps ile.Hala 24 yeterli diyorsun. Ne alaka ne alaka? Herkes aynı mı kullanıyor? Mantığa bak.
Sen devam et 24 le. Bize yetip yetmeyeceği kararını bize bırakEvet yeterli 24 mbps server mı işletiyorsun evde? Oyunda indirirsin filminide izlersin oyununuda oynarsın 24 mbps ile.
firmaların 24 mbps üstünü satmasına gerek yok 24den sonrası zaten işe yaramıyor gereksiz sadece kar ve para için satıyolarSen devam et 24 le. Bize yetip yetmeyeceği kararını bize bırak
fiberMerhabalar aktif olarak Türk telekom hipernet kullanıyorum 50mbps kullanıyorum ancak aktif olarak 210 lira 12 ay sonraki 12 ay 225 olarak güncellencek superonline fiber gelmiş binaya oda 200mbps 260 12 taahhütlü sizce hangisi mantıklı
nasıl gereksizfirmaların 24 mbps üstünü satmasına gerek yok 24den sonrası zaten işe yaramıyor gereksiz sadece kar ve para için satıyolar
gta 6 yı 2 günde indirince gelen geri kafalılık hissi.firmaların 24 mbps üstünü satmasına gerek yok 24den sonrası zaten işe yaramıyor gereksiz sadece kar ve para için satıyolar
Aynen zaten akıllı telefonlara da ihtiyaç yok, bilgisayara da, başka bir şeye de. Ne işin var senin bu forumda?firmaların 24 mbps üstünü satmasına gerek yok 24den sonrası zaten işe yaramıyor gereksiz sadece kar ve para için satıyolar
ben gün içinde gtayı indirebiliyordum ve sıkıntı olmuyordugta 6 yı 2 günde indirince gelen geri kafalılık hissi.
akıllı telefonlara ihtiyaç var bilgisayarada ama 24 sonrası gereksize kaçmaktaAynen zaten akıllı telefonlara da ihtiyaç yok, bilgisayara da, başka bir şeye de. Ne işin var senin bu forumda?
24 ten sonrası internet kullamında bir fark yaratmıyorfiber
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl gereksiz
Teknoloji forumunda bunlarıda mı görecektik...ben gün içinde gtayı indirebiliyordum ve sıkıntı olmuyordu
akıllı telefonlara ihtiyaç var bilgisayarada ama 24 sonrası gereksize kaçmakta
24 ten sonrası internet kullamında bir fark yaratmıyor
Doğrular acıdırTeknoloji forumunda bunlarıda mı görecektik...
Sen mağarandan devam dün 120 gb fh5 indirdim 1s 10 dkda indi 500 mbps SANSÜRONLİNE ile (yersen). Kardeşim sen 200 lük al geç fiyat gayet iyi şu devirde bakma mağara adamlarına.Doğrular acıdır
Ne 24 üstü LÜKS MÜÜgayet yeterli 24 üstü gereksiz lükse giriyor hız olarak
neden sansüronline vpn bile kullanamıyorsun. Bu yüzden türk telekom daha iyi ve 50 mbps gereksiz 24 günümüz şartlarında yeterli