Türk Telekom Hiper Net nasıl

Dostlarım evimde türk telekomun hipernet altyapısı olduğunu öğrendim. Engelli indirimiyle modem dahil aylık 89 liraya 50 mbps internet almayı düşünüyorum. Hipernet nasıldır alınır mı ? Yoksa başka internet sağlayıcılarına mı bakayım ?
korona dolayısıyla köye geldim bizim köyde FİBER varmış. 5 gün önce başvuralım dedik mecbur şehirde durmıyoruz. sürekli köydeyiz velhasıl bağlattık ilk gün sorun yoktu 2 . gün üniversite için derslere gireyim dedim canlı. internet gitti 1 gün gelmedi. bugünde hava kapalıydı whatsappdan mesaj gitmiyordu MESAJ. arkadaşımdada var engelli interneti senin dediğin gibi. ondada aynı problem vardo bugun. bende kendi evimde şehirdeki evde yani lablonet kullanıyorum 100ünüzü güldiren kampanya diye geçiyor. ben uzun yılladır kullandığım için indirimli bana 80 tl ödüyorum 100 mbps internet + tv var tvde nat geo ve sinema tvlerin hepsi açık. istersen altyapın avrsa ona yönel derim. lol de sabit 28 ping 4 tane telefon 2 tane pc bağlı oluyor aynı anda her zaman. kötü hava şartlarında kopma yavaşlama gibi bir sorunu da yok. TTNET fibermişmiş. salla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğim tarife bu bak https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,649,100-gulduren-kampanya
eskisi buydu 31 . 12 . 2019 da kapatmışlar alıma ama hemen hemen aynısı fiaytı azcık yükselmiş sadece
https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,643,100-unuzu-gulduren-kampanya kapanan tarifede bu

eğer ki taşınırsan bi yere gittiğinde yerde kablonetin altyapısı yoksa ücretsiz iptal edebiliyosun taahhüt bozuluyor ceza ödemiyosun. ver 24 ay tahhütünü keyfine bak pişman olmazsın. arıza kaydı oluşturuyosun aşırı yoğun değilse 1 - 2 saate geliyor adamlar.

yada arıyosun hemen düşüyor hat. her şekilde müşteri hizmetlerindede memnunum reklam gibi oldu ama ttnet kullanan kullanmış biri olarak herşeyinden memnunum uydunetin.

Tavsiye ederim zaten şöyle tahahüt yok istedin zaman iptal edersin söylemeyi unutma alcaksan tahahütsüz belirt.1 ay deneme var tanıdığın varsa kod al 2 ay bedava kullan
çok istiyorum ama taahhüt var şuan geçmiyorum

Dostlarım evimde türk telekomun hipernet altyapısı olduğunu öğrendim. Engelli indirimiyle modem dahil aylık 89 liraya 50 mbps internet almayı düşünüyorum. Hipernet nasıldır alınır mı ? Yoksa başka internet sağlayıcılarına mı bakayım ?
Eviniz santrale yakınsa Turknet'i tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,414
Üyeler
186,482
Son üye
sagokafkef
Geri