ARKADAŞLAR BEN İZMİR DE YAŞIYORUM VE YAZLIK BİR YER MERKEZİ YERLERE ÇOK YAKIN DEĞİL KONAK BUCA GİBİ. EVİMİZİN YANINDA DİREK VAR ORDAN KABLO ÇEKECEKLER BU DİREKTEN GELEN KABLO SİSTEMİYLE KAÇ MBPS İNTERNET ALABİLİRİM MAKSİMUM BİLGİSİ OLAN VAR MI
Böyle daha dikkat çekiciCAPSLOCK KAPA KNK
Uygun değil ama sen bilirsinBöyle daha dikkat çekici
Sorun şu altyapı zaten yok türknet falan buraya gelip altyapı kurması hayal zaten türk telekomda bir tanıdığım var onun hayrına ttnet zorla bağlatacağım yoksa altyapı yok bağlayamayız diyorlarAltyapı sorgulama sistemleri yıllar önce kullanıma sunuldu
TurkNet veya Millenicom'dan altyapınızı sorgulayabilirsiniz.
Civardaki binalardan sorgulama yapmayı deneyin.Sorun şu altyapı zaten yok türknet falan buraya gelip altyapı kurması hayal zaten türk telekomda bir tanıdığım var onun hayrına ttnet zorla bağlatacağım yoksa altyapı yok bağlayamayız diyorlar
çok mantıklı teşekkürlerCivardaki binalardan sorgulama yapmayı deneyin.
Eeee kaç mbit alacağını nasıl bilelimSorun şu altyapı zaten yok türknet falan buraya gelip altyapı kurması hayal zaten türk telekomda bir tanıdığım var onun hayrına ttnet zorla bağlatacağım yoksa altyapı yok bağlayamayız diyorlar
benim sorumun cevabını anlayan zaten bana söyler tahta direklerden dolaşıyor buradaki internet varsa böyle kullanan biri söyler diye düşündümEeee kaç mbit alacağını nasıl bilelim
civardaki binayla alakası yok tam 9 metre uzağımdaki binaya türk telekom 100 megabit veriyor bana max 24Civardaki binalardan sorgulama yapmayı deneyin.
Kanka sana direkteki porta 48 mbps gelir diyebilir dedikleri sayinin yarisini alabilirsin en fazla 22 21 civariARKADAŞLAR BEN İZMİR DE YAŞIYORUM VE YAZLIK BİR YER MERKEZİ YERLERE ÇOK YAKIN DEĞİL KONAK BUCA GİBİ. EVİMİZİN YANINDA DİREK VAR ORDAN KABLO ÇEKECEKLER BU DİREKTEN GELEN KABLO SİSTEMİYLE KAÇ MBPS İNTERNET ALABİLİRİM MAKSİMUM BİLGİSİ OLAN VAR MI
valla o bile yeter ya adsl falan olmasındaKanka sana direkteki porta 48 mbps gelir diyebilir dedikleri sayinin yarisini alabilirsin en fazla 22 21 civari