Türk Telekom modem kimde kalıyor ?

mirigo

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar yakın tarihte adres değişikliği dolayısıyla TT tarafından fiber modem tahsis edildi. Şimdi sorum şu taahhüt bitince modem bende kalıyor mu? Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar yakın tarihte adres değişikliği dolayısıyla TT tarafından fiber modem tahsis edildi. Şimdi sorum şu taahhüt bitince modem bende kalıyor mu? Teşekkürler
Şimdi yanlışta olabilir ama benim bildiğim biz aylık faturayı öderken onun içinde modemin aylık ücretini de ödüyoruz. O yüzden modem bizde kalıyor diye biliyorum.

Ya şöyle söyleyeyim 2 yıl önce taahhüt yaptırdığım şu anda kullandığım pakete 112 tl gibi bir ücret ödüyorum fakat tam böyle bir paket yok acaba modem fiyatı dahil olduğu için mi böyle ?

Ya şöyle söyleyeyim 2 yıl önce taahhüt yaptırdığım şu anda kullandığım pakete 112 TL gibi bir ücret ödüyorum fakat tam böyle bir paket yok acaba modem fiyatı dahil olduğu için mi böyle ?
daha önce daha yüksek bir mebla ödedinizmi

Kiralıksa TT'den ayrılınca modemi geri verirsin, eğer sözleşmede satın alma olarak geçiyorsa 24 aylık taahhütte modemin taksidi biter modemde de sizde kalır.

sizde kalıyor diye biliyom hocam

peki müşteri hizmetlerini arasam kesin öğrenir miyim ?

Geri