Şimdi yanlışta olabilir ama benim bildiğim biz aylık faturayı öderken onun içinde modemin aylık ücretini de ödüyoruz. O yüzden modem bizde kalıyor diye biliyorum.Merhaba arkadaşlar yakın tarihte adres değişikliği dolayısıyla TT tarafından fiber modem tahsis edildi. Şimdi sorum şu taahhüt bitince modem bende kalıyor mu? Teşekkürler
daha önce daha yüksek bir mebla ödedinizmiYa şöyle söyleyeyim 2 yıl önce taahhüt yaptırdığım şu anda kullandığım pakete 112 TL gibi bir ücret ödüyorum fakat tam böyle bir paket yok acaba modem fiyatı dahil olduğu için mi böyle ?
Büyük ihtimal öyledir.Ya şöyle söyleyeyim 2 yıl önce taahhüt yaptırdığım şu anda kullandığım pakete 112 TL gibi bir ücret ödüyorum fakat tam böyle bir paket yok acaba modem fiyatı dahil olduğu için mi böyle ?
sizde kalıyor diye biliyom hocamMerhaba arkadaşlar yakın tarihte adres değişikliği dolayısıyla TT tarafından fiber modem tahsis edildi. Şimdi sorum şu taahhüt bitince modem bende kalıyor mu? Teşekkürler
tek bir kalemde ödemedim diye hatırlıyorumdaha önce daha yüksek bir mebla ödedinizmi
o zaman taahhütünüz 24 aysa büyük ihtimalle sizde kalırtek bir kalemde ödemedim diye hatırlıyorum