Turk Telekom mu Superonline mi?

utqq_10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
daha önceden 100mbps tt kullanırken speedtestte 4ms alıyordum şuan 11aydır superonlinedayım 200mbps fakat 17ms altına düşmüyor bu durum neyden kaynaklıdır ve superonline baktım fiyatlara daha ucuz normadle superonlıne pahalı bir firma degilmiydi tt ye gore

samsun atakumdayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiber var binada ancak tt mi superonline altyapısı mı anlamıyorum onu nasıl öğrenirim

taahhute 1 ay kaldı değişicem sanırım 1000mbps yapıcam hemde

Super online ı tavsiye etmiyorum fiyatı uygunsa tercih edilebilir çünkü oyunlarda gecikme değerlerini umurayan biriysen superonline dan uzak dur

daha önceden 100mbps tt kullanırken speedtestte 4ms alıyordum şuan 11aydır superonlinedayım 200mbps fakat 17ms altına düşmüyor bu durum neyden kaynaklıdır ve superonline baktım fiyatlara daha ucuz normadle superonlıne pahalı bir firma degilmiydi tt ye gore
Speedtest pinginin çok önemi yok bağlantılarla alakalı o durum. Superonline kullanırken Speedtest 18ms veriyordu oyunlar 22ms idi, Türk Telekoma geçtim Speedtest 6ms veriyor oyun 30-50ms arası dalgalanıp duruyor. Bölgeye göre değişir yine de.

Super online ı tavsiye etmiyorum fiyatı uygunsa tercih edilebilir çünkü oyunlarda gecikme değerlerini umurayan biriysen superonline dan uzak dur
valoda kucuk kucuk ısınlanmalar oluyo cok sinir bozuyo ping 27 sabit ancak dediğim gibi oluyor turktelekom daha mı iyidir suanda 650ye 200mbps kullanıyoruz 1000mbps supreonlineda 900 ttde 1000

bölgeden bölgeye değişiyo olabilirmi bu durum yoksa sueronlıne hep mı kotu

TT de 1000 lik altyapı varsa direk türknetten alın

TTNet yine en iyisi bence, hiç değilse bir arıza durumunda 24 saat muhatabın var.
eski evdeyken tt
var diyer biliyorum ama nerden öğrenebilirim hangi saplayıcı kaç mbps veriyor diye

tt ile turknet ne farkedicek tt daha ilgi alaka konusunda yardımcı olur diye dusunuyorum turknetşn musteri hizmeti kotuydu en son pingi değiştirirmi turknet veua tt

Değişiyor bizim buralarda Türk Telekom berbat mesela. Artık Mobil veriyle giriyorum oyunlara yoksa çok Ping giriyor.
1774463387013.webp

50mbps uploud az degilmi

eski evdeyken tt

var diyer biliyorum ama nerden öğrenebilirim hangi saplayıcı kaç mbps veriyor diye

tt ile turknet ne farkedicek tt daha ilgi alaka konusunda yardımcı olur diye dusunuyorum turknetşn musteri hizmeti kotuydu en son pingi değiştirirmi turknet veua tt
Türk Telekomun interneti çok ağır fiberde bile takılıyor ve kablosuzda 65-70 alırken türknette 85 in altına inmiyor

Geri