MIFFYamakopekismidegil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 702
ben 35 mbps lik paketi kullanıyorum vee 33mbps download 5,7 mbps upload alıyorum
Teşekkür ederim hocam, düzelttim.o resmi sil hocam ıp adresin görülüyor.
Bazen öyle yapıyor hocam ama bide adamların usengecligi varTürk Telekom'u son 3 günde hiç aramadıysam 15 kere aradım. Her defasında uzaktan çözüm sağlamaya çalıştılar. Yaklaşık 5-6 kez "Sorununuz çözüldüyse SMS ile bilgilendirin, çözülmediyse 4440375'i arayın" mesajları geldi. Her defasında çözülmediğini söyledim, ekip gönderip hatlarımızı kontrol etmeleri gerektiğini söyledim. En son "Elit Hizmet" diye bir birime yönlendirdiler. Onlar da geliş için 50 TL ücret ve artı olarak hasarlı parça varsa değişimi için gerekli ücretleri alabileceklerini söylediler. 16Mbps parası ödüyorum ama daha hiç 8 Mbps'den üstünü göremedim, üstüne üstük her ay 16Mbps internet parası ödedim. Ben sizin ekibinizin parasını öderim, üzmez. Sınavlara çalışacağım, ödevlerimi yapacağım ama ortada internet yok, sürekli gidip geliyor. Peki benim hakkımı kim ödeyecek sevgili Türk Telekom?.Alıntıyı görüntüle
Iyi bence80tl ödüyorum 30down 6up alıyorum wifi ile normal mı sizce
2020 Yılında kullandığımız internet hızları ve bu hızlara ödediğimiz paralar...
Şaka gibi gerçekten.
Hakkımı zaten helal etmiyorum. Mağduriyetimi bile gideremiyorlar.Welcome To Turkey
Hakkını helal etme o onlara yeter
Bu lanet firmadan ben de 1 sene çektim. 1 seneden 100 kez falan aramışımdır. En son evime geldiler bu kesintiler için apartmanın bağlantılarındaki bir sorunu çözdüler 3 aydır sorunum yok. Gerçekten rezalet bir firma ama 1 sene interneti doğru düzgün kullanamadım. Daha tövbe Türknetten başka İSS ile anlaşmam.Türk Telekom'u son 3 günde hiç aramadıysam 15 kere aradım. Her defasında uzaktan çözüm sağlamaya çalıştılar. Yaklaşık 5-6 kez "Sorununuz çözüldüyse SMS ile bilgilendirin, çözülmediyse 4440375'i arayın" mesajları geldi. Her defasında çözülmediğini söyledim, ekip gönderip hatlarımızı kontrol etmeleri gerektiğini söyledim. En son "Elit Hizmet" diye bir birime yönlendirdiler. Onlar da geliş için 50 TL ücret ve artı olarak hasarlı parça varsa değişimi için gerekli ücretleri alabileceklerini söylediler. 16Mbps parası ödüyorum ama daha hiç 8 Mbps'den üstünü göremedim, üstüne üstük her ay 16Mbps internet parası ödedim. Ben sizin ekibinizin parasını öderim, üzmez. Sınavlara çalışacağım, ödevlerimi yapacağım ama ortada internet yok, sürekli gidip geliyor. Peki benim hakkımı kim ödeyecek sevgili Türk Telekom?.Alıntıyı görüntüle
Ben kullanmiyorum ama fiyatlar aşırı pahalanmis diyorlar bence şuan alınmaz.Dostlar Türknet kullanan var mı? Memnum musunuz?
hangi sağlayacı?Valla kanka ben 46 TL ödüyorum 15 indirme 3 de yükleme geliyor hız olarak.
Türksathangi sağlayacı?
3megabit upload ve 15megabit internet 16 diyelim biz ona. güzel.Türksat
Bana çok çok uygun geldi.Ben kullanmiyorum ama fiyatlar aşırı pahalanmis diyorlar bence şuan alınmaz.
Bence bide türk nete bak ostersen 100mb dowlant ve verebildilleri kadar uploadBende 70 liraya 6 megabit internet alıyorum hiçbirşey demiyorum. Az kaldı. Vodafone'ye geçeceğim (99megabit hıza geçerim %99)