türk Telekom sorun

Kardeşim yapabileceğin tek şey bir şekilde Bölge Operasyon Müdürü'nün numarasını bulmak. Bunlar genelde Merkez'i yerlerde görev alır. Sayıları çoktur. Mahalle Muhtar'ı gibi düşün. Her müdür'ün kendi operasyon bölgesi var. Ve bölgede ki çalışanlardan sorumludur. Benim başıma seninkinden daha kötü şeyler geldi, en son işimi bu adam çözdü. Ulaştım anında çözdürdü. Hatta çalışanları özür dilettirdi bana.

Kardeşim yapabileceğin tek şey bir şekilde Bölge Operasyon Müdürü'nün numarasını bulmak. Bunlar genelde Merkez'i yerlerde görev alır. Sayıları çoktur. Mahalle Muhtar'ı gibi düşün. Her müdür'ün kendi operasyon bölgesi var. Ve bölgede ki çalışanlardan sorumludur. Benim başıma seninkinden daha kötü şeyler geldi, en son işimi bu adam çözdü. Ulaştım anında çözdürdü. Hatta çalışanları özür dilettirdi bana.
cevabınız için teşekkürler hocam, ayrıca siz ne yaşamıştınız?

bölge operasyon müdürü yapıyordur bence bu genel müdürlükle görüşüp görüşüp süre ekleme kısmını ya da operasyon müdürünün altındakiler mi yapıyor bu planlamayı içerideki sistem hakkında bilginiz var mı?

siz nereden buldunuz belediyede var mıdır sizce

Genel Merkez ile görüş, önce ismini öğren senin bölgene kim bakıyor onu sor.
Benim ne yaşadığıma gelirsek eğer, çalışanlar yer altı kablolarını yenilerken benim kablomu kesmişler daha doğrusu benim sokağıma gelen hattı kesmişler ve farkında değiller. O kadar çok uğraştım ki modem'e kadar değiştirmiştim. En son tespit ettiler koca caddeyi tekrar kazdılar. Hatta mahkemeye verme muhabbeti falan geçmişti mağduriyetimden dolayı, bana 2 ay ücretsiz kullanım hakkı tanımışlardı.

Ya da yakınında ki Türk Telekom birimlerine git, oraya sor. İlla ki biliyorlardır. Hatta bu Türk Telekom GSM bayileri var ya, onlar bile bilebilir. Ben GSM dükkanından öğrenmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,863
Üyeler
190,993
Son üye
Overlord_1222
Geri