Neler Yeni

Türk Telekom un amacı nedir?

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
Ağalar 1 hafta da bütün sokak kazıldı fiber döşendi kutu kondu 3 haftadır aktif olmasını bekliyorum 15 aralıkta aktif olur demişlerdi, şimdide 2025 şubat diyor müdürlük anlamadığım neyin aktifliği bu sokakta fiber kullanan var şu an ayriyeten Türk Telekom pazarlamacıları gelmişti bizden alırsanız hemen bağlarız demişti mevcut vdsl İnternetide kestiler

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Milleti kazık atma kafasındalar ayrıca herhangi bir firmadan da alabilirsin internet.
Farklı firmadan alacağımda altyapı yı aktif etmiyorlar bizden alırsanız hemen bağlanır diyorlar

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Pazarlamacılardan değil; bağlı olduğunuz Tt ilçeden bağlatmaya çalışın.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Selim
Milleti kazık atma kafasındalar ayrıca herhangi bir firmadan da alabilirsin internet.
Vermiyorlar ki. Bende portta yaşıyorum bu sorunu, başka firmadan basvurursan sana bu portu vermem dedi gelen kişi. :D

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Farex

80+ Silver
Pahalı ve tahütlü
Taahütden bu akdar korkmayın. eğer taşınma yada interneti kapatma giib bir düşünceniz yoksa değişen bir şey yok ben 2014 den beri taahütlü internet kullandırtıyorum ki şuan da öyle polonya da olmama rağmen.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,904
İsim
Metehan Akyalı
Ağalar 1 hafta da bütün sokak kazıldı fiber döşendi kutu kondu 3 haftadır aktif olmasını bekliyorum 15 aralıkta aktif olur demişlerdi, şimdide 2025 şubat diyor müdürlük anlamadığım neyin aktifliği bu sokakta fiber kullanan var şu an ayriyeten Türk Telekom pazarlamacıları gelmişti bizden alırsanız hemen bağlarız demişti mevcut vdsl İnternetide kestiler
Bizim burda geçen yaz bakır alt yapıyı kaldırdılar, fiber bağladılar. Binaya kutu geldi, gelir gelmez başvurup aktif edebildik (Türk Telekom). Farklı firmalara port vermiyorlar mesela burada sadece TT bağlatabiliyorsun. Sizin orada da aynı şey mi geçerli yada değil mi bilemem.

VDSL'i bakır boru altyapısını iptal ettikleri için direk kesiyorlar. Aynı şeyi yaşadım. TT taşıyınca ertesi gününe montaj kurulum yapılıp sinyal aktifleştirmişlerdi ama sizin gibi sorun yaşamadım.

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan

DogancanYr

80+ Bronze
Bizim burda geçen yaz bakır alt yapıyı kaldırdılar, fiber bağladılar. Binaya kutu geldi, gelir gelmez başvurup aktif edebildik (Türk Telekom). Farklı firmalara port vermiyorlar mesela burada sadece TT bağlatabiliyorsun. Sizin orada da aynı şey mi geçerli yada değil mi bilemem.

VDSL'i bakır boru altyapısını iptal ettikleri için direk kesiyorlar. Aynı şeyi yaşadım. TT taşıyınca ertesi gününe montaj kurulum yapılıp sinyal aktifleştirmişlerdi ama sizin gibi sorun yaşamadım.
Her şekilde başka firmaya geçebilmen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,779
Üyeler
163,056
Son üye
iggcrack
Top Bottom