Türk Telekom Upload Normal mi?

SchoField

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Screenshot_104.webp

2-3 gün önceye kadar 50mbps paket kullanıyodum ne olduysa 2 haftadır hızım 20'yi geçmiyodu aradım geldiler senin port sizin eve çok uzak buraya 44 geliyo dediler 35e düş dediler. Normalde 1 yıldır da 50mbps kullanırım sıkıntı yaşamıyordum. Şu an internette o kadar sıkıntı yaşıyorum ki anlatamam ne video izleniyo adam akıllı ne bir şey indiriliyor. Port değişikliği yapsam kabul ederler mi? evimin 100m ilerisinde kutu var..

Normal değil. Hat değerlerinizin fotosunu atar mısınız? Snr-hat zayıflama-hız olan kısım.

Normal değil. Hat değerlerinizin fotosunu atar mısınız? Snr-hat zayıflama-hız olan kısım.
Yine şu an bi nebze düzeldi diyebilirim, 50mbps kullanırken hiç sorun yaşamamıştım. 100-150m ilerdeki porta taşısam tekrar 50ye geçsem düzelir mi acaba

Ekler

• Screenshot_106.webp
    Screenshot_106.webp
    37 KB · Hit: 21
Sizde ki sorun fiziksel, hat zayıflaması var. Eve gelen kabloyu ve ek yeri varsa yenilemek faydalı olabilir. Ya da sıfırdan tek parça yekpare kaliteli kablo çekmek. Garantisi yok ama. 50 de sorun daha az ise 50 ye geçin veya 35 e. Port işini hizmet aldığınız firma ile görüşün.
Aktif portunuz sorunlu ise belki taşıma yaparlar.

Sizde ki sorun fiziksel, hat zayıflaması var. Eve gelen kabloyu ve ek yeri varsa yenilemek faydalı olabilir. Ya da sıfırdan tek parça yekpare kaliteli kablo çekmek. Garantisi yok ama. 50 de sorun daha az ise 50 ye geçin veya 35 e. Port işini hizmet aldığınız firma ile görüşün.
Aktif portunuz sorunlu ise belki taşıma yaparlar.
Gelen kutunun uzaklığı 500m felan gelenlerde öyle söyledi. 1 yıldır 50mbps kullanıyodum sorun yoktu geçen haftaya kadar. Bu sorunlar ortaya çıkınca 35e düşmek zorunda kaldım

Sizin uploadın düşük olması portsal sorun gibi; değişim veya farklı kutuya aktarımı deneyin.

Geri