helpyardımplz
80+ Silver
Oyunla da işim yok. Oyun oynamıyorum artık.upload pingi artırmıyo demi
Oyunla da işim yok. Oyun oynamıyorum artık.upload pingi artırmıyo demi
Buff/nerf.Sebep ? Oyun mu la bu bi ay düşür bi ay yükselt.
ben soruyom artırıyomu die beni ilgilendirioOyunla da işim yok. Oyun oynamıyorum artık.
0,6 şey nasıl daha fazla düşecek onu hesaplıyorum.Evet. Türk Telekom VDSL/VDSL2 Ve Fiber Hizmetini Kullananlar. Veya Bu Altyapılar Üzerinden Başka Servis Sağlayıcılarından Hizmet Alanlar. Size Kötü Bir Haberim Var.
1 Ekim'de Upload Hızınız Yarı Yarıya Düşecek.
Olmayan Şey Nasıl Artar Veya Düşebilir Diyerek Dalga Geçmeyin.
asdasdasdasd xDBilmiyorum.![]()
0,6 olcak 0,00000000006 knk çok bi hesaba gerek yok0,6 şey nasıl daha fazla düşecek onu hesaplıyorum.
Neden?
Sadece uzaktan eğitim için eylül ayı boyunca normalden 2 kat hız vermişlerdi.Sebep ? Oyun mu la bu bi ay düşür bi ay yükselt.
bende türktelekom ile olan tahaddütüm bitsin diye bittiği gün direk millenicom a geçicemKeşke Superonline Tahaddütü Bitse Diye Gün sayıyorum
Herkesin Derdi Farklıdır (Özlü Sözüm)
Kaynak ?Evet. Türk Telekom VDSL/VDSL2 Ve Fiber Hizmetini Kullananlar. Veya Bu Altyapılar Üzerinden Başka Servis Sağlayıcılarından Hizmet Alanlar. Size Kötü Bir Haberim Var.
bir şey diyeceğim ama diyemem. bak güzel kardeşim. türk telekom, sadece eylül ayına özel tüm vdsl/vdsl2 ve fiber kullanıcılarının upload hızlarını iki katına çıkarmıştı. eylül ayı ne zaman bitiyor ? işte o zaman bu 2 kat upload'a baybay.Kaynak ?
Yaşasın be, artık upload hızım 0,30Evet. Türk Telekom VDSL/VDSL2 Ve Fiber Hizmetini Kullananlar. Veya Bu Altyapılar Üzerinden Başka Servis Sağlayıcılarından Hizmet Alanlar. Size Kötü Bir Haberim Var.
Kardeşim altı üstü kaynak istedim ne bu atar ? bana ne vdsl/vdsl2 den ? ben adsl2 kullanıyorum neden benim hızım düşürülüyor ?bir şey diyeceğim ama diyemem. bak güzel kardeşim. türk telekom, sadece eylül ayına özel tüm vdsl/vdsl2 ve fiber kullanıcılarının upload hızlarını iki katına çıkarmıştı. eylül ayı ne zaman bitiyor ? işte o zaman bu 2 kat upload'a baybay.
Kaynak: türk telekom medya merkezi.
hızın düşürülmüyor. ben oraya başta yazdım zaten. türk telekom vdsl/vdsl2 ve fiber altyapısını kullananlar dedim.Kardeşim altı üstü kaynak istedim ne bu atar ? bana ne vdsl/vdsl2 den ? ben adsl2 kullanıyorum neden benim hızım düşürülüyor ?