🔥İndirim TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ GERİ DÖNDÜ!

Şu görseli bırakayım pişman olmayın izmir konum
Alıntıyı görüntüle
ben çözüm bulamadım bu şekilde işgence çekip çözüm bulan oldumu
birde bu veriler ile ben başka oparatöre geçsem ceza kesemezler değil mi tahhütün var diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan böyle veriyor buraya bile wifi açıp girdim mecbur

Ekler

• Screenshot_20231125-191504_Chrome.jpg
    Screenshot_20231125-191504_Chrome.jpg
    346.3 KB · Hit: 61
Alakası yok Turkcell kullandığım zaman her speedtestte ortalama 100 üstü minimum ise 35 falan gördüm. Vodafone canlı yayın izlenmeyecek kadar kötüydü, çeken yerde olan şanslı. TT ise en orta şekerli çekerse ortalama çekiyor 40-70 mbps çekmediği zaman da böyle surunduruyor. Sokağın başında bile 2g çok iyi 👌
Alıntıyı görüntüle
Konum neresi

Turkcell şuan en iyi tercih, 250tl de günümüzde 70gb için hiçbir şey.
Turktelekom a geçip her gün çekmiyor diye analarına sovecegine Turkcell kullanirsin rahat rahat.
Bende tasıyacağim ama nerde 70 gb 250 tl link varmı hemen ona geciyim

Bimcell den geçişte oluyor mu? Hala güncel mi? Son olarak 1 sene boyunca mı?

Numarasını TürkTelekoma taşıyan veya Yeni Hat alarak gelen müşteriler için geçerlidir .
Yeni Hat alımlarında 12 Ay boyunca aylık 41TL (Toplam 492TL) hat ücreti yansıyacaktır .

Numara Taşıma/Yeni Hat Aktivasyonu işlemleriniz tamamlandığı zaman "SOZ" yazıp 5555'e göndermeniz ardından karşılık gelen mesajı "ONAY" yazıp cevaplamanız gerekmektedir , bilgilendirme mesajındaki fiyatlandırma fazla gözükebilir , ancak onay verdikten sonra 1-2 saat içerisinde tarafınıza Yıldızlı Günler Tarifesi indirimi tanımlanıp SMS ile bilgilendirme mesajı gelir.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hocam bu 30+10 kampanyasında ek 5GB sosyal medya yazıyor her ay mı veriliyor yoksa? 30 + 15 mi olmuş oluyor?
30+10 ile 40 sınırsızın arasında kaldım

Dün akşam geçiş işlemi için başvuru yaptım sabah mesaj gelmiş yarın akşam taşıma işlemi tamam

Turkcell in kontratinin bitmesine 16 gün kaldı şimdiden geçebiliyormuyuz
Benimde 28 gün var ben basvurdum ttnin aramasını bekliyorum geçiş meçiş derken bir haftada öyle gider zaten

Dün akşam geçiş işlemi için başvuru yaptım sabah mesaj gelmiş yarın akşam taşıma işlemi tamam
Onlinedan mı geçiş yaptınız hocam? Bende dün başvurdum aranıcaksınız vs dendi geri dönüş olmadı hala

Bugün yeni hat başvurusu yapsam, kampanya bitmiş olsa bile gelicek hatta seçtiğim kampanya tanımlı olarak gelir değil mi?

onceden telekomluydum sonra vodaone geçtım bayadır vaodfoneluyum herhalde en az 3-4 yıl oldu tahattüt bıtımıne 2 ay kalmış cayma bedelı 300tl acaba ben buna geçsem cayma bedelını telekom karşılıyomu ?

Benimde 28 gün var ben basvurdum ttnin aramasını bekliyorum geçiş meçiş derken bir haftada öyle gider zaten

Onlinedan mı geçiş yaptınız hocam? Bende dün başvurdum aranıcaksınız vs dendi geri dönüş olmadı hala
yok hocam bayiden başvuru yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,827
Üyeler
184,692
Son üye
eleyes.
Geri