Türk Telekom’dan internet alamıyorum, port sorgulamada boş port görünüyor

iFourveyn

80+
Reaksiyon skoru
66
Yeni taşındığım yerde Türk Telekom başta “boş port yok” dedi ama internet altyapı sorgulama sitelerinde port olduğunu gösteriyor. Türk Telekom’u aradığımda yine “boş port yok, 90 gün bekleyin” dediler. Başka sağlayıcıların kendine ayrılmış boş portları olabilir mi? Nakil işlemi yapacağım ama port yüzünden internet bağlayamıyorum.

Port sorgulama ve Türk Telekom’un port tahsisiyle ilgili deneyimi olan varsa nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz?

Başka isslerle konuştun mu?
Hocam Türk telekomla tekrar konuştum kadın bir port var diyor bir yok diyor ekipler geliyor yok 90 gün bekleyin müşteri hizmetleri boşta port var diyor nasıl iş yapıyor bunlar anlamadım

Hocam Türk telekomla tekrar konuştum kadın bir port var diyor bir yok diyor ekipler geliyor yok 90 gün bekleyin müşteri hizmetleri boşta port var diyor nasıl iş yapıyor bunlar anlamadım
TT yi boşver sen diğer iss lerle konuş onlar bağlar sana.

TT yi boşver sen diğer iss lerle konuş onlar bağlar sana.
Türkneti aradım aboneliğinizi iptal ettirmeniz gerekiyor ondan sonra ekipler gelip bağlayabilir boşta yer varsa dedi o da kesin cevap vermedi bi gıbırnet üzerinden birde flixnetden boşta port var diyor

Türkneti aradım aboneliğinizi iptal ettirmeniz gerekiyor ondan sonra ekipler gelip bağlayabilir boşta yer varsa dedi o da kesin cevap vermedi bi gıbırnet üzerinden birde flixnetden boşta port var diyor
Sen iptal et diğerleri bağlarlar 1 hafta sürmez. Telekoma kalırsa işin yaş.

yeni taşındığın binada
senden önce oturan kişi internet kullanıp kapatırdıysa veya taşıma yaptırdıysa o kişi için ayrılan port 60 veya 90 gün rezervede kalıyor.
o yüzden size boş port yok diyorlar.

Beklemeniz lazım

benimde aynısı olmuştu 30 veya 45 gün için başvuru yapabilmiştim diye hatırlıyorum

Yarın direkt Türk telekomun ofisine gidicem tekrardan olan herşeyi anlatıcam baktım hala bekleyin derslerse iptal ettirip Türknete geçicem

Geri