🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
500 tl ye satılan 1000 gb fiber alsana 1000 tl turkcell
geldimiKnk ikisininde şuan çoğunluk hissesi devlette. Ayrıca bu arap mevzusuna niye bu kadar takıksınız? İngiliz olsa kimse laf etmezdi
İkisine de laf ederiz, merak etme.Knk ikisininde şuan çoğunluk hissesi devlette. Ayrıca bu arap mevzusuna niye bu kadar takıksınız? İngiliz olsa kimse laf etmezdi
100mbps destekliyor snrmBitmeden yenileme kısmını bilmiyorum. Taahhütlü firma olarak kablonet , vodafone , türk telekom, turkcell dışında bildiğim yok. Altyapın ne ve hangi firma
Tmm hocam teşekkürler75 mbps vdsl var. Vdsl olduğu için turkcell den de hizmet alabilirsin. Turkcell, türk Telekom . Vodafone ve kablonet vdsl altyapıda veriyor mu hatırlamıyorum ama illaki veriyordur. O 4 üne bakabilirsin. Başka firmalarda olur ama taahhütsüz önermem
Ona da eyvallah. Ama çoğunluk hisse devlette olduğu sürece gerisinin bir önemi yok knk. Gerisi kimde olursa olsun devlet istemeden karar alamazlarİkisine de laf ederiz, merak etme.
100mbps ile 10tl fark var 100 alicam hocam belki ilerde gelir75 mbps vdsl var. Vdsl olduğu için turkcell den de hizmet alabilirsin. Turkcell, türk Telekom . Vodafone ve kablonet vdsl altyapıda veriyor mu hatırlamıyorum ama illaki veriyordur. O 4 üne bakabilirsin. Başka firmalarda olur ama taahhütsüz önermem
Hayırlı olsun dostum. Yinede almadan önce Türk Telekom u ara sor altyapıyı. Belki göknette gözükmese de farklı altyapında vardır. Ek olarak türknetten de bak. Orda 1000 mbps yazıyorsa Türknetin gigafiberi vardır100mbps ile 10tl fark var 100 alicam hocam belki ilerde gelir
165tl ye 100 lük internet bağlattım keşke 250tl ye 500 lük bağlatsaydım (12 yerine 24 ay oluyordu uzun vadede kazançlı)Millet eskiden taahhüt istemezdi şuan taahhüt ister hâle düştük. Yazık
Bunu halk seçti umrumda falan değil.Olan bizim ülkemize oluyor iyimisin sen