türknetin esenyurt için fiber interneti var mı acabaNetSpeed kullanıyorum, memnunum. Bundan önce 1 yıl vodafone kullandım, 0 sıkıntı. Pingler bir tık fazlaydı ama gerçekten 12 ay sorunsuz geçti. Hız düşüklüğü falan 1 saat bile yaşamadım.
TürkNet'e de bakabilirsin.
Alt yapı sorgulaması yapabilirsiniz.türknetin esenyurt için fiber interneti var mı acaba
sorgulattım sence teklifi nasılAlt yapı sorgulaması yapabilirsiniz.
hocam 1 yıldır kullanıyoruz gram sıkıntı yaşamadık tek sorun bu son birkaç gündür çalışma var diye geceleri sorun vardı şuan bitti galiba dün çok ufak yaşadım bugün daha sorun yaşamadım yaşadığım tek sorun ise ssd kaynaklı çok yavaş yükleme yapıyor yoksa steam de en son hatırladığım 87mb indirme hızı görmüştümBen de ilk basta turknet kullandım 3 ay sonra cozuttular ıyıce Gıbırnete gectım 3 yıldır kullanıyorum tavsıye ederım..
şuan fiyatı 400 tl 1000 mbps türknethocam 1 yıldır kullanıyoruz gram sıkıntı yaşamadık tek sorun bu son birkaç gündür suan çalışma var diye geceleri sorun vardı şuan bitti galiba dün çok ufak yaşadım bugün daha sorun yaşamadım yaşadığım tek sorun ise ssd kaynaklı çok yavaş yükleme yapıyor yoksa steam de en son hatırladığım 87mb indirme hızı görmüştüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
burada da anlık speedtest hız testi
hocam memnun kalırsınız hem hızlı hem de 1000mbps alıp upload hızı düşük değil ikisi eşit ve steam ve netflix ile anlaşmalılarşuan fiyatı 400 tl 1000 mbps türknet
Hocam hiç düşünmeden türknete geçiş yapabilirsin.1.5 yıl kadardır kullanıyorum.Geçen ay 12 ay sabit fiyat kampanyası ile de peşin olarak ödeyerek fiyatı sabitledim.İnternet hızı olsun veyahut destek olsun on numara.Kesinti olduğu zaman geceleri planlı oluyor genel olarak.Onun harici herhangi bir sıkıntıda müşteri hizmetlerini aradığınızda ertesi gün gelip sorun için ilgileniyorlar.Hız da düşüş vb sorunlarda yaşamadım şu ana kadar.sorgulattım sence teklifi nasıl