Neler Yeni

Turk telekomla sözleşmemem bitti hangi internet sağlayıcıları önerirsiniz

....a

• türknet

Oylar: 8 61.5%
  • atlantis

Oylar: 0 0.0%
  • vodafone

Oylar: 0 0.0%
  • turkcel

Oylar: 5 38.5%

• Oy kullanan toplam üye
    13

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ben de ilk basta turknet kullandım 3 ay sonra cozuttular ıyıce Gıbırnete gectım 3 yıldır kullanıyorum tavsıye ederım..
Bende yeni geçtim. Fiyat performans bir sağlayıcı. İlginç gerçekten Eskiden Türknet'e az para verelim Kota kıralım diye geçerken şimdi cozuttu diyoruz :) firmalar demekki azıcık ünlenince cozutuyor.
hocam 1 yıldır kullanıyoruz gram sıkıntı yaşamadık tek sorun bu son birkaç gündür çalışma var diye geceleri sorun vardı şuan bitti galiba dün çok ufak yaşadım bugün daha sorun yaşamadım yaşadığım tek sorun ise ssd kaynaklı çok yavaş yükleme yapıyor yoksa steam de en son hatırladığım 87mb indirme hızı görmüştüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

burada da anlık speedtest hız testi
Kendi altyapısı zaten iyi durumda fakat Telekom altyapısından verdiği hizmet o kadar iyi değil. 16 mbps alabilecek adama da 500 liraya internet sunuyor 100 mbps de. Ve gerçekten çoğu sağlayıcıya göre fazla fiyat çektiğini düşünüyorum hizmet kalitesine göre.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Bende yeni geçtim. Fiyat performans bir sağlayıcı. İlginç gerçekten Eskiden Türknet'e az para verelim Kota kıralım diye geçerken şimdi cozuttu diyoruz :) firmalar demekki azıcık ünlenince cozutuyor.

Kendi altyapısı zaten iyi durumda fakat Telekom altyapısından verdiği hizmet o kadar iyi değil. 16 mbps alabilecek adama da 500 liraya internet sunuyor 100 mbps de. Ve gerçekten çoğu sağlayıcıya göre fazla fiyat çektiğini düşünüyorum hizmet kalitesine göre.
hocam 1000mbps olarak bakarsak böyle bir ülkede böyle bir kaliteye 500₺ iyi fiyat geliyor bana

ve kesinlikle dsmart kullanmayın kullandırtmayın berbat bir internet televizyon olarak olabilir ama internet olarak asla

murat@

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
murat
arkadaşlar şuan anket yaptım hangisi çoğunluk gelirse onu yaptıracağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
4 senedir TURKNET kullanıyorum. her sene 12 ay peşinden yarrlanıp /30 daha ucuza kullanıyorum genelde. bilgin olsun.

sirefeee

80+
Turkcell kullanıyorum benden hangisini seçersen seç ama müşteri hizmetlerini aradığında sana otomasyon olarak numara tuşlayarak sorununu çözmeye çalışan firmalardan uzak dur kesinlikle

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
turk telekomla sözleşmemem bitti hangi internet sağlayıcıları önerirsiniz
GIBIRNet kullanıyorum 1 senedir fiyat olarak uygun 100lük pakette 110-120 arası alıyordum hep. Hatta 1 ay önce 200lük pakete geçtim 230 alıyorum indirmelerde falan baya iyi ping sıkıntısı olmuyor lolde 5ms civarı . Sorun varsa yanıtlarım hocam . Buda ref kodu GFMGK3IZD5 geçmeyi düşünürsen eğer 1 sene boyunca ayda 20 tl indirim sağlıyor.

Son düzenleme:

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
hocam 1000mbps olarak bakarsak böyle bir ülkede böyle bir kaliteye 500₺ iyi fiyat geliyor bana

ve kesinlikle dsmart kullanmayın kullandırtmayın berbat bir internet televizyon olarak olabilir ama internet olarak asla
Tabii 500 tl tam olarak hakettiği fiyat. Zaten Türk telekomun upload hızını sınırlaması yüzünden çoğu internette darboğaz problemi yaşanıyor. Jitter değerinize dikkat ederek veya upload - download anında ping değerinize bakarak bunu anlayabilirsiniz. Almanyada vdsl üzerinden Gvector yardımı ile 250 / 40 mbps internet veriliyor bakır kablodan adam daha fiber internete utanmadan 24 mbps internet paketi sunuyor. Malesef btk uyuyor firmalar yatırım yapmıyor. Sunucuların bant genişliği yeterli değil.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Tabii 500 tl tam olarak hakettiği fiyat. Zaten Türk telekomun upload hızını sınırlaması yüzünden çoğu internette darboğaz problemi yaşanıyor. Jitter değerinize dikkat ederek veya upload - download anında ping değerinize bakarak bunu anlayabilirsiniz. Almanyada vdsl üzerinden Gvector yardımı ile 250 / 40 mbps internet veriliyor bakır kablodan adam daha fiber internete utanmadan 24 mbps internet paketi sunuyor. Malesef btk uyuyor firmalar yatırım yapmıyor. Sunucuların bant genişliği yeterli değil.
Türk telekom ar*plara satıldığından beri "Türk" değil bildiğin canı sıkılmış ve satın almışlar gibi her şeyimiz satılıyor ülkede toprak kalmayacak bakalım o zaman ne olacak

mükemmel bir coğrafyadayız fakat etrafımızdakiler sağ olsun

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Furkan Demirtaş
İkisini aynı anda önermen garip geldi
Aynı anda değil kanka ikisinden biri işte hangisinin altyapısı varsa fiyatına da bakarak sana uygun olanı tercih edebilirsin ikisi de iyidir anlamında yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,945
Üyeler
164,222
Son üye
Bilalardic
Top Bottom