Neler Yeni

Türk Telekomun Çileden Çıkaran Fiber Güçlü Modemi

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Recep
@YazılımKafa Kendim birçok sorunu ve talebi ordan iletiyorum. Karşı binama fiber çekip bizim binamıza fiber çekmemişlerdi, planlamada yok dendi, burdan yazdım aynı gün binaya kutu kondu, bu tesadüf mü bilemem :)

Bununla birlikte birkaç ping iyileştirme konusunu buradan ilettim ve doğru düzgün dönüş aldım. Network ekibine hiçbir şekilde erişiminiz yok, burdan bir talep iletince network ekibine mesaj gidiyor ve onlar dönüş sağlıyor. Bu konuda TT gerçekten kötü. Bir sorun yaşadığınızda kullanabileceğiniz bir mail adresi yok, düzgün bir talep sayfası yok. Ciddi bir şey olunca twitter en iyi çözüm yolu oluyor.
Hocam benim mahallede de fiber yok, ama 2 sokak ileride var acaba bende böyle bir tweet atsam kabul edip altyapı yaparlar mı acaba 😂 Kuş bakışı baksan 100m değil yani

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İadeyi kabul etseler parasında değilim başka modem alacağım da buna ödeyeceğim 1.5 sene zoruma gidiyor.
Bende aralık sonunda geçeceğim burdaki en iyi altyapıyı türk telekom veriyor (fiber kutu var 1gbpsye kadar alabiliyorum) ve olduğum yerdeki hizmetten memnunum şahsen ama dediğiniz gibi modem rezalet

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Recep
Bende aralık sonunda geçeceğim burdaki en iyi altyapıyı türk telekom veriyor (fiber kutu var 1gbpsye kadar alabiliyorum) ve olduğum yerdeki hizmetten memnunum şahsen ama dediğiniz gibi modem rezalet
Bugün geldiler arızayı giderdiler, umarım kısa soluklu bir çözüm olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,070
Üyeler
163,428
Son üye
goril_exe
Top Bottom