Neler Yeni

Yardım Türk telekomun önündeyim internet hakkında yardım lazım bilenler baksın

Mamyy

80+ Silver
Türk telekomda internetti iptalal edicem ve çok sıkıntı var adam bana dediki millenicomda alma çıkmak istesen çıkamazsın bir çok müşterimiz geçti elinde 10 bin tllik cezalarla geri döndü falan dedi internette altyapı hızım 81 iken adam bana 50 dedi sen bunu göremezsin anca bix görürüz falan dedi tt müşteri hizmetleride 81 demesine rağmen sonra 2 soru sordu

1- millemicom bizim altyapımızı kullanıyorda size bizden nasısl daha ucuz internet veriyor

2- bizim altyapımızı kullanan kişi taahhütsüz size nasıl veriyor dedi

Bu sorular bana mantıklı geldi tt pahalı diye geçmek istemiyorum adamın tek dediği şey millenicom kötü ve güvensiz çıkmak istesen çıkamazsın davalarla uğraşırsın dedi

@Rennes @alpolojix / Leroxy

@LordHasan

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
1- Kendisi altyapı yapmadığı için maliyetleri düşük ve TT'ye kablo parası veriyor
2- Taahütün altyapı ile alakası yok. Taahhüt yapan firma kazıkçıdır, bu kadar net.
Millenicom geçebilirsiniz, hiç bir sıkıntı olmaz. O adamı karşıma alıp konuşmak isterdim.

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Kendisi altyapı yapmadığı için maliyetleri düşük ve TT'ye kablo parası veriyor
2- Taahütün altyapı ile alakası yok. Taahhüt yapan firma kazıkçıdır, bu kadar net.
Millenicom geçebilirsiniz, hiç bir sıkıntı olmaz. O adamı karşıma alıp konuşmak isterdim.
Diyorki biz taahütlü internet veriyoruz millenicom bizim altyapımızı kulanıp nasıl taahhütsüz verir ? Ve çıkmak istesen çıkamazsın millenicomdan dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
Türk telekomda internetti iptalal edicem ve çok sıkıntı var adam bana dediki millenicomda alma çıkmak istesen çıkamazsın bir çok müşterimiz geçti elinde 10 bin tllik cezalarla geri döndü falan dedi internette altyapı hızım 81 iken adam bana 50 dedi sen bunu göremezsin anca bix görürüz falan dedi tt müşteri hizmetleride 81 demesine rağmen sonra 2 soru sordu

1- millemicom bizim altyapımızı kullanıyorda size bizden nasısl daha ucuz internet veriyor

2- bizim altyapımızı kullanan kişi taahhütsüz size nasıl veriyor dedi

Bu sorular bana mantıklı geldi tt pahalı diye geçmek istemiyorum adamın tek dediği şey millenicom kötü ve güvensiz çıkmak istesen çıkamazsın davalarla uğraşırsın dedi

@Rennes @alpolojix / Leroxy

@LordHasan
Adam boş yapmış dostum.
Millenicom türk net vs senin adına yine türk telekom alt yapısını kiralar, öbür taraftan 1.5 yıl millenicom kullandım sorun yaşamadım, aynı interneti türk net daha ucuza veriyor diye türk nete geçtim. Geçerken bir sorun yaşamadım yeni aya sarkan 3 günün parasını istediler sadece 5 tl ödedim onuda. Alt yapın sorunsuz ise inan Türk Telekom dan daha iyi oluyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam boş yapmış dostum.
Millenicom türk net vs senin adına yine türk telekom alt yapısını kiralar, öbür taraftan 1.5 yıl millenicom kullandım sorun yaşamadım, aynı interneti türk net daha ucuza veriyor diye türk nete geçtim. Geçerken bir sorun yaşamadım yeni aya sarkan 3 günün parasını istediler sadece 5 TL ödedim onuda. Alt yapın sorunsuz ise inan Türk Telekom dan daha iyi oluyorlar.
Edit fiberin varsa önce türk net dene türk net olmuyorsa millenicom iste. Türk telekomu boşver.

war20anty

80+ Bronze
Diyorki biz taahütlü internet veriyoruz millenicom bizim altyapımızı kulanıp nasıl taahhütsüz verir ? Ve çıkmak istesen çıkamazsın millenicomdan dedi
Taahütsüz internet kullanıcaksın ve çıkamıcaksın öyle mi ? Dolandırıcı dolandırıcı resmen yani neyse.

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam boş yapmış dostum.
Millenicom türk net vs senin adına yine türk telekom alt yapısını kiralar, öbür taraftan 1.5 yıl millenicom kullandım sorun yaşamadım, aynı interneti türk net daha ucuza veriyor diye türk nete geçtim. Geçerken bir sorun yaşamadım yeni aya sarkan 3 günün parasını istediler sadece 5 TL ödedim onuda. Alt yapın sorunsuz ise inan Türk Telekom dan daha iyi oluyorlar.
İnternetlerinden çıkıcam diye millenicoma her şeyi dediler çıkamazsın çıkmak istesen davalık olursunuz falan

Taahütsüz internet kullanıcaksın ve çıkamıcaksın öyle mi ? Dolandırıcı dolandırıcı resmen yani neyse.
Çıkarmalar sizi davalık olursunuz falan dedi inanmadım zaten ama sormak istedim

war20anty

80+ Bronze
İnternetlerinden çıkıcam diye millenicoma her şeyi dediler çıkamazsın çıkmak istesen davalık olursunuz falan

Çıkarmalar sizi davalık olursunuz falan dedi inanmadım zaten ama sormak istedim
Taahütsüz internetten beni bir çıkarmasın bak napıyorum dostum ? Öyle adamları niye işlerine alıyorlar ki !

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Sıkıntı yaşamam inşallah
Yaşamazsın arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış zaten inanma onlara. Altta rehberimi oku geçmeden önce sorun olursa yardımcı olayım.

Mamyy

80+ Silver
Yaşamazsın arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış zaten inanma onlara. Altta rehberimi oku geçmeden önce sorun olursa yardımcı olayım.
Birazdan arayağım millenicomu zaten en erken ne zamansa gelsinler yapsınlar interneti

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

A.h.m.e.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
AhmeT K
İlgilendiği Kategoriler
Ağ, network, iss , internet
Alt yapın iyi olduğu sürece hepsi aynı muhatap bile olmazsın.. ama sıkıntı varsa o zaman şu firma denilebilir

Top Bottom