Neler Yeni

Yardım Türk Telekomun Yapmış Olduğu Haysiyetsizlik

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Arda doğan
Türk telekom benden habersiz normal paket tarifemden aşım yaptı ve faturamı 280tl den 509 tl ye çıkarttı bana paketiniz bitmiştir diye sms geldi ardından direk paketiniz 300tl.yi aşmıştır diye bi mesaj daha geldi direk 10 saniye içerisinde uygulamaya girdim faturam 6x 38 yansıtmışlar faturam 509 tl olmuş aşım yapmışlar benim paketimde aşım yapma falan yok ama bunlar kafalarına göre yaptılar ve pakete baktım internetim bitikti herhangi birşeye giriyorum internet yok diyorlar 2 saat içinde aşım olabilir diyorlar ama baktığımda giremiyorum bu nasıl oluyor ne yapmam gerek

Staylus54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Metehan serdar
Senin durum gene iyi kardeşim bunlar insan soyuyor allaha yakın türktelekomdan uzak artık. Benim internetimde kopmalar yaşanıyordu kendi kendine 10gün falan kullanamamıştım aradıgımda kullanamadıgınız günler faturanızdan düşücek denmişti bana. faturam geldi düşmesini bekliyorum ödeme için ondan sonra bir mesaj ödeme gününüz geçti açma kapama bedeli istiyoruz tüketici haklarına başvurdum ondan sonra bana geri paramı iade ettiler baya bi indirimli paket falan onerdıler dedım allaha yakın benden uzak olun daha yaklaşmayın bana

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin durum gene iyi kardeşim bunlar insan soyuyor allaha yakın türktelekomdan uzak artık. Benim internetimde kopmalar yaşanıyordu kendi kendine 10gün falan kullanamamıştım aradıgımda kullanamadıgınız günler faturanızdan düşücek denmişti bana. faturam geldi düşmesini bekliyorum ödeme için ondan sonra bir mesaj ödeme gününüz geçti açma kapama bedeli istiyoruz tüketici haklarına başvurdum ondan sonra bana geri paramı iade ettiler baya bi indirimli paket falan onerdıler dedım allaha yakın benden uzak olun daha yaklaşmayın bana
Bizede aynısını yaptılar

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Zamanında 900 lira faturama paket aşımı diye gelmişti thhye şikayet ettik paramı geri alamadım 900 liralık fatura dönem indirimi yaptılar 7 ay fatura ödemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,474
Üyeler
163,501
Son üye
galo
Top Bottom