Neler Yeni

Türk Toplulukları/ Oyun grupları

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Reşat Doğan
Türk oyuncuların toplanıp beraber oyun oynayabileceği bir platform var mı ? Mesela bir dc olsun orada oyun oynamak isteyen arkadaşlar olsun. Oyuna karar versinler örnek(Dying light 2). Adamlar toplatıp DL2 girsin gibi. Bazı arkadaşlar ortak wp grubu kurmuş. Oynayacakları zaman gruba yazıyorlar oradan oyuna giriyorlar. Bu cs için yapılan bir şey. Ben her oyunun olduğu topluluk var mı diye soruyorum. Saygılar

VixToix037

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Berkay Aydın
Türk oyuncuların toplanıp beraber oyun oynayabileceği bir platform var mı ? Mesela bir dc olsun orada oyun oynamak isteyen arkadaşlar olsun. Oyuna karar versinler örnek(Dying light 2). Adamlar toplatıp DL2 girsin gibi. Bazı arkadaşlar ortak wp grubu kurmuş. Oynayacakları zaman gruba yazıyorlar oradan oyuna giriyorlar. Bu cs için yapılan bir şey. Ben her oyunun olduğu topluluk var mı diye soruyorum. Saygılar
Yani belki büyük yayıncıların dcleri böyle bir işlev görebilir biraz

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,868
İsim
efe araci
steam grupları bulunuyor bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,475
Üyeler
171,585
Son üye
GvadPsito
Top Bottom