Eyisha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,125
kulaklık alam hemen sonra ssd için para biriktirecem bir 480gb lık alsak yeterBence aralarından en önemlisi SSD bayağı fark ettiriyor.
kulaklık alam hemen sonra ssd için para biriktirecem bir 480gb lık alsak yeterBence aralarından en önemlisi SSD bayağı fark ettiriyor.
120'lik sata ssd al geri kalanı kafana göre halledersin.kulaklık alam hemen sonra ssd için para biriktirecem bir 480gb lık alsak yeter
120 yetmez be en az 240 alıcam çünkü içine black desert atsam 85 gb ordan gidio120'lik sata ssd al geri kalanı kafana göre halledersin.
konuya ne olmuş yavAgalar bende MSI GTX 1650S + Amd Ryzen 5 3600 Aldım 480 Gb ssd a320m pro anakart 7k ya topladım 8 gb ram var rami arttırıcam 2-3 aya
aaa hocam ayıb hehehee ben de başlıktan türkiye anlamı falan çıkar diye korkuyordumBaşlığı okuyunca aklıma gelen :
İnsan kendi dilinden nasıl nefreder? Ben de senden nefret ediyorum.
sen bide 8.sınıfı görücen fiilde çatı ,etken edilgen fiil , geçişli geçişsiz cümle , devrik cümle ,fiilimsiler , cümlenin ögeleri , vs.hocam
matematiğin gözünü seveyim matematik ne güzel ezber falan istemiyor ben kendi dilime neden bu kadar odaklanayım ki neymiş ek fiilmiş görülen geçmiş zamanmış
7:sınıfım
hocam
matematiğin gözünü seveyim matematik ne güzel ezber falan istemiyor ben kendi dilime neden bu kadar odaklanayım ki neymiş ek fiilmiş görülen geçmiş zamanmış
7:sınıfım