Türkçeden nefret ediyorum

kurt_14

80+
Reaksiyon skoru
116
en nefret ettiğim ders türkçe lütfen birisi yardımcı olsun bu dersi nasıl anlayabilirim ya da nasıl daha iyi şekilde öğrenebilirim size göre

Nasıl nefret ediyorsunuz? Neyini anlamakta güçlük çekiyorsunuz? Ve kaçıncı sınıfsınız?

Kaçıncı sınıf neyini anlamıyorsunuz bir matematik değildir en azından ?

en nefret ettiğim ders türkçe lütfen birisi yardımcı olsun bu dersi nasıl anlayabilirim ya da nasıl daha iyi şekilde öğrenebilirim size göre
sınıf kaç hangi konuda sorunların var ?

ben bi dönem full hocaların dediklerini yaptım anlayamadım bu dönem ise okulustik e müdür bedava üyelik verdi ordan yaptım şuan anlıyorum (benim fikrim)

hocam
Kaçıncı sınıf neyini anlamıyorsunuz bir matematik değildir en azından ?
matematiğin gözünü seveyim matematik ne güzel ezber falan istemiyor ben kendi dilime neden bu kadar odaklanayım ki neymiş ek fiilmiş görülen geçmiş zamanmış
7:sınıfım

Çalışmıyorsundur, yapamıyorsun, sonra da nefret ediyorsun, bu dilin önemini anladığın zaman bu yazdıklarını görüp gülmekten yarılacağına eminim.

Saçma sapan "-de , -ki" ayırma kurallarından bahsediyorsan o taktikleri boşver mantığı basit.
De dediğinde bir şeyin orada olduğunu kast ediyorsan birleşik , yok hayır Ahmet de bizimle gelecek gibi bir durumsa ayrı yazılır.

Ki ekinde bulunmaysa birleşik değilse ayrı

O saçma sapan cümleden çıkar falan onlar yüzünden geçen sene LGSm yanacaktı ablam direkt bu şekilde olduğunu söyleyince aydınlanmıştım

hocam

matematiğin gözünü seveyim matematik ne güzel ezber falan istemiyor ben kendi dilime neden bu kadar odaklanayım ki neymiş ek fiilmiş görülen geçmiş zamanmış
7:sınıfım
7.Sınıf da ne var onu ezberlemekte ezber dersi illa olacak mecbur ezberleyeceksin ne var bunda.
LGS de sayısal seçersin olur biter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,565
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri