MyUserNamesThis
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
Lise 2'ye gidiyorum lisede edebiyat var ünide ne var bilmiyorumlise de ya da üniversite de türkçe yok mu?
Lise 2'ye gidiyorum lisede edebiyat var ünide ne var bilmiyorumlise de ya da üniversite de türkçe yok mu?
7. sınıfta ne gördük biz ya hatırlamıyorum konular neydi ki ?hocam
matematiğin gözünü seveyim matematik ne güzel ezber falan istemiyor ben kendi dilime neden bu kadar odaklanayım ki neymiş ek fiilmiş görülen geçmiş zamanmış
7:sınıfım
https://www.dilbilgisi.net/7-sinif-turkce-konulari/ buyrun hocam7. sınıfta ne gördük biz ya hatırlamıyorum konular neydi ki ?
Bunlardan sıkılıyorsan şimdiden 8'de patlarsın.
çok klişe gelicek sana ama günde 30 dakika okusan bir göz atsan aklında kalır çünkü bunlar cok kolay konular ama lisede cok işine yarayacak çünkü liseye geçtiğinde hocalar bunları anlatmicak direk bildiğini varsayıp üstüne konu ekleyecek benim yarım yamalaktı edebiyat dersinde kaldım o yüzden ki konuların kolay la ama neden-sonuç amaç-sonuç sebep-sonuç hiç sevmem
Kanka konuyla alakasız fakat imzandaki sistemi Vatan'dan mı aldın?çok klişe gelicek sana ama günde 30 dakika okusan bir göz atsan aklında kalır çünkü bunlar cok kolay konular ama lisede cok işine yarayacak çünkü liseye geçtiğinde hocalar bunları anlatmicak direk bildiğini varsayıp üstüne konu ekleyecek benim yarım yamalaktı edebiyat dersinde kaldım o yüzden ki konuların kolay la ama neden-sonuç amaç-sonuç sebep-sonuç hiç sevmem![]()
aynen kankamKanka konuyla alakasız fakat imzandaki sistemi Vatan'dan mı aldın?
aynen kankam
SSD al be kankaaynen kankam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650-O4GD6-P-EX-H410M-V3-WD 1TB- CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650-O4GD6-P-EX-H410M-V3-WD 1TB- CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
valla cok eksiğmi var .D kulaklık alcam mouse pad 8gb ram eklicem ssd ye sıra gelene kadar offfSSD al be kanka![]()
Bence aralarından en önemlisi SSD bayağı fark ettiriyor.valla cok eksiğmi var .D kulaklık alcam mouse pad 8gb ram eklicem ssd ye sıra gelene kadar offf
dostum benim için türk dili çile idihocam
matematiğin gözünü seveyim matematik ne güzel ezber falan istemiyor ben kendi dilime neden bu kadar odaklanayım ki neymiş ek fiilmiş görülen geçmiş zamanmış
7:sınıfım
ram alınız oyunlarda ssd sadece daha hızlı açar ama ram oyundaki donmaları önler ram kaynaklı olanlarıvalla cok eksiğmi var .D kulaklık alcam mouse pad 8gb ram eklicem ssd ye sıra gelene kadar offf