Türkçeden nefret ediyorum

hocam

matematiğin gözünü seveyim matematik ne güzel ezber falan istemiyor ben kendi dilime neden bu kadar odaklanayım ki neymiş ek fiilmiş görülen geçmiş zamanmış
7:sınıfım
7. sınıfta ne gördük biz ya hatırlamıyorum konular neydi ki ?

basit konular kanka anlamaya çalış zaten kalma yok dert yok lisede böyle olmuyor keske ortaokula geri gidebilsem ama yapcak bişe yok :D 9.sınıf aşırı zor bu arada 8. sınıf konuları yoğunluklu seneye türkçe derslerini anlasan iyi olur lisede zorluk çekmezsin heleki anadolu lisesine gidiceksen kafanı kaldırma derslerden

Youtube kanalları ve bol soru çözümleri ile rahat öğrenebilirsiniz.

çok klişe gelicek sana ama günde 30 dakika okusan bir göz atsan aklında kalır çünkü bunlar cok kolay konular ama lisede cok işine yarayacak çünkü liseye geçtiğinde hocalar bunları anlatmicak direk bildiğini varsayıp üstüne konu ekleyecek benim yarım yamalaktı edebiyat dersinde kaldım o yüzden ki konuların kolay la ama neden-sonuç amaç-sonuç sebep-sonuç hiç sevmem :D

çok klişe gelicek sana ama günde 30 dakika okusan bir göz atsan aklında kalır çünkü bunlar cok kolay konular ama lisede cok işine yarayacak çünkü liseye geçtiğinde hocalar bunları anlatmicak direk bildiğini varsayıp üstüne konu ekleyecek benim yarım yamalaktı edebiyat dersinde kaldım o yüzden ki konuların kolay la ama neden-sonuç amaç-sonuç sebep-sonuç hiç sevmem :D
Kanka konuyla alakasız fakat imzandaki sistemi Vatan'dan mı aldın?

Kanka konuyla alakasız fakat imzandaki sistemi Vatan'dan mı aldın?
aynen kankam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam

matematiğin gözünü seveyim matematik ne güzel ezber falan istemiyor ben kendi dilime neden bu kadar odaklanayım ki neymiş ek fiilmiş görülen geçmiş zamanmış
7:sınıfım
dostum benim için türk dili çile idi
lisede kavradım yeni yeni ben de
ama edebiyatım halen berbat ve sıkıcı geliyor
matematik en azından mantık ürütüyon buluyorsun
ahah
türkçe zor dil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla cok eksiğmi var .D kulaklık alcam mouse pad 8gb ram eklicem ssd ye sıra gelene kadar offf
ram alınız oyunlarda ssd sadece daha hızlı açar ama ram oyundaki donmaları önler ram kaynaklı olanları
8gb yetmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,810
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri