Neler Yeni

🔥İndirim Turkcell Altın Festivali Paketleri

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kemal Gençer
sonbahara girmeden vodafone bütçe dostu kampanyası vardı 4+4gb 165 tl

-bütçe dostu kampanaysına özel 6 ay boyunca 100 tl iade kodu
-yanımda premium üyesi olunca da ilk ay 5 tl geri kalan aylar 56tl (vergi dahil) üyelik alıyorsunuz oradanda 56-100tlkod = 44tl indirim

144 tl lik indirimli bir şekilde 6 ay bedava diyebileceğimiz şekilde kullanıyorsunuz geri kalan aylarda ise 165-44tl den devam ediyoruz

Ama şu an varmıdır bilmiyorum ben böyle kullanıyorum şu an https://www.vodafone.com.tr/tarifeler/faturali-tarifeler böyle tarifeler var ben küçük kardeşimi promosyon olarak gösterdim çocuk paketini kendi adıma kullanıyorum yalnızca onun adına promosyon giriliyor sadece bunu herhangi bir bayide yapabilirsiniz

yani 5+5 185tl kampanyası var şu an ben olsam küçük birini promosyonda kullanarak bu tarifeye geçerdim yukarıda dediğim indirimleri de uygularsınız
Vodadone'dan bezdim, bulunduğum yerde çekmiyor. Vodafone'a da Teknosacell çekmediği için geçmiştim. Şimdi son çare Turkcell'e geçeceğim.

blacktime

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
YIne de pahalı
Alıntıyı görüntüle
200tl altına daha iyi paketler de var. Netgsm öneririm herkese. Taahhüt falan da yok dilediğin kadar kullan memnun kalmazsan hattını tekrar taşırsın
Netgsm düşük internet miktarları için mantıklı. 40-50 GB'lara gelindiğinde fiyatlar bu operatör içinde fazla. Birde Netgsm'ye geçmeyi düşünen arkadaşlar için bir uyarı bırakayım: yurtdışı kayıtlı telefonlarda ve gsb teknoloji desteğiyle alınmış telefonlarda simkartı çalışmıyor. Ona göre karar verin.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
YIne de pahalı
Alıntıyı görüntüle
200tl altına daha iyi paketler de var. Netgsm öneririm herkese. Taahhüt falan da yok dilediğin kadar kullan memnun kalmazsan hattını tekrar taşırsın
İnternet paylaşımı ve bankalar yüzünden geçemiyorum 490 a 60gb turkcelle geçiyorum şimdi yapıcak bişi yok

• Üzgün
Reaksiyonlar: Alyx

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Nasil oluyor hat tasima isleri suan hocam, kac gun suruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim bugun taahutum sona erdi turkcell kullaniyorum, turk telekoma gecip tekrar turkcell e donsem nasil bi surec olur hemen ayni gun ondan ona gecebilie miyjm
Telekom'a gidip bugün geçeceğini hesaplarsak hattın 2 gün sonra aktif olur. Oradan da internet üstünden Turkcell'e geçersin. O da sanırım 2-3 gün sürer. Telekom Turkcell hattın aktif olana kadar açık kalır.

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Telekom'a gidip bugün geçeceğini hesaplarsak hattın 2 gün sonra aktif olur. Oradan da internet üstünden Turkcell'e geçersin. O da sanırım 2-3 gün sürer. Telekom Turkcell hattın aktif olana kadar açık kalır.
Telekom hattımla direk turkcelle gidip yapsam hizli olur mu?

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
lappelduvide
cayarsam 636 TL ödemem lazım senebaşı inş güzel bi tarife çıkar

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
İnternet paylaşımı ve bankalar yüzünden geçemiyorum 490 a 60gb turkcelle geçiyorum şimdi yapıcak bişi yok
E sim ile geçtim ne zaman açılır turkcell hattım bilgisi olan var mı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

A_TURAN_A

80+ Bronze
Turkcell li olanlar gnç uygulamasından 3 yıldıza ya da şanslı cumadan şansınıza çokarsa 150 liralık migros yemek kodunu alabilirisniz

Slamori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Deniz
Olması Gereken Fiyatlar Bu Değil Daha Aşağıda Olması Gerekiyor İndirim Ayağına Milleti Kucaktan İndirmiyorlar.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Turkcell li olanlar gnç uygulamasından 3 yıldıza ya da şanslı cumadan şansınıza çokarsa 150 liralık migros yemek kodunu alabilirisniz
Gnc tarifesi olması zorunlu mu yoksa 26 yaşımdan küçük olmam yetiyor mu

Top Bottom