Neler Yeni

🔥İndirim Turkcell Altın Festivali Paketleri

Farex

80+ Silver
Kardeşim turkcell akpnin yandaşları tt de öyle tek sağlam ve fiyatı uygun firma vodafone ki ben senelerdir kullandım zamanında şuan ben mesela babamın hattına 375 tl ödüyorum 47 gb internet sosyal medya whatsapp youtube sınırsız 3000 dk sabit hatlara vodafonelara sınırsız konuşma ve red tarifesiydi yani siz düşünün.

İcardiii

80+
Kardeşim turkcell akpnin yandaşları tt de öyle tek sağlam ve fiyatı uygun firma vodafone ki ben senelerdir kullandım zamanında şuan ben mesela babamın hattına 375 tl ödüyorum 47 gb internet sosyal medya whatsapp youtube sınırsız 3000 dk sabit hatlara vodafonelara sınırsız konuşma ve red tarifesiydi yani siz düşünün.
Hocam,çekmedikten sonra isterse bedava olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 GB internetin bile 520 TL olduğu bu dönem için iyi fiyatlar.

Alıntıyı görüntüle
Perşembe günü yeni hat içi başvurdum.Bakalım ne zaman gelecek.Kargoyu takip edeceğimiz bir yer var mı?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.

Hocam,çekmedikten sonra isterse bedava olsun.

Perşembe günü yeni hat içi başvurdum.Bakalım ne zaman gelecek.Kargoyu takip edeceğimiz bir yer var mı?

Reis ona bakarsan ben 40GB Turkcell e 210 TL ödüyorum ama mesele bu değil.
Çekmiyor aga çekmiyor turkcell bu konuda rakipsiz.
Hayatımda gördüğüm en kötü internete sahip.Mersinde olmama rağmen 200 ün altını görmüyorum ben
1000003385.jpg

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hayatımda gördüğüm en kötü internete sahip.Mersinde olmama rağmen 200 ün altını görmüyorum benAlıntıyı görüntüle
Ev intarneti alicam turktelekom 77 mbps destekliyor ama babam in sabit hattı turktelekom evde 7 mbps çekiyor benim turkcel 120 den düşmüyor turkcel 50mbps altyapı sunuyor gidip ona basvurucam:)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Ev intarneti alicam turktelekom 77 mbps destekliyor ama babam in sabit hattı turktelekom evde 7 mbps çekiyor benim turkcel 120 den düşmüyor turkcel 50mbps altyapı sunuyor gidip ona basvurucam:)
Türknet de geçebilirsin reis Superonline da güzel

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Farex

80+ Silver
Hayatımda gördüğüm en kötü internete sahip.Mersinde olmama rağmen 200 ün altını görmüyorum benAlıntıyı görüntüle
Sen bursayı izmiri gör izmirde ve bursa da çekiyor fakat interneti yavaş türkcellin vodafone da şehirde bi tık kötü ama köyde falan gayet güzel çekiyor interneti de hızlıydı yani sen demekki yoğun olmayan ortamda ve baz istasyonun dibindesin ki bu hızları alıyorsun.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Sen bursayı izmiri gör izmirde ve bursa da çekiyor fakat interneti yavaş türkcellin vodafone da şehirde bi tık kötü ama köyde falan gayet güzel çekiyor interneti de hızlıydı yani sen demekki yoğun olmayan ortamda ve baz istasyonun dibindesin ki bu hızları alıyorsun.
TT mi çekiyor Bursa ' da ?

aga ondada taahhüt yok diye biliyorum fiyat arttımı sıkıntı

aga ondada taahhüt yok diye biliyorum fiyat arttımı sıkıntı

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Reis bursaya izmire göre değerlendiremeyiz öyle bir şey yok genele bakıyoruz.
Türkcell heryerde böyle Mersinin öteki ucunda da dağın başında da.
Yaylada bile 200-250 arası gidip geliyor Vodafone un çekmediği yerde.
Bu hızları aldığım yerlerde bizzat vodafone da denedim 15 i göremiyordum bile :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,923
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom