A_TURAN_A
80+ Bronze
Hiçbir zorunluluğu yok, turkcell i olmanız yeterliGnc tarifesi olması zorunlu mu yoksa 26 yaşımdan küçük olmam yetiyor mu
Hiçbir zorunluluğu yok, turkcell i olmanız yeterliGnc tarifesi olması zorunlu mu yoksa 26 yaşımdan küçük olmam yetiyor mu
Telefonum yurtdışı kayıtlı ve kullanabiliyorum?Netgsm düşük internet miktarları için mantıklı. 40-50 GB'lara gelindiğinde fiyatlar bu operatör içinde fazla. Birde Netgsm'ye geçmeyi düşünen arkadaşlar için bir uyarı bırakayım: yurtdışı kayıtlı telefonlarda ve gsb teknoloji desteğiyle alınmış telefonlarda simkartı çalışmıyor. Ona göre karar verin.
Bugün başvurusunu tamamladım e sim ile yaptım kaç güne aktif olurHiçbir zorunluluğu yok, turkcell i olmanız yeterli
4. Netgsm.Öyle bir şey mümkün değil artık. 3 operatör bizden başka seçenekleri yok diye fiyatları uçurdu. Konudaki paketler şu dönem için çok iyi.
2 güne açılır hemen, ama 1 hafta sonra kasım kampanyasından çok daha uyguna alınabilir Di benceBugün başvurusunu tamamladım e sim ile yaptım kaç güne aktif olur
Risle atmak istemedim2 güne açılır hemen, ama 1 hafta sonra kasım kampanyasından çok daha uyguna alınabilir Di bence
Kasimdan emin misin hocam ya gelmezseRisle atmak istemedim
Hocam yanlış adama soruyorsunuzKasimdan emin misin hocam ya gelmezse
2 güne açılır hemen, ama 1 hafta sonra kasım kampanyasından çok daha uyguna alınabilir Di bence
Turk telekom 20 gb 290 tl satiliyor.. bundan asagisida olmaz artikHocam yanlış adama soruyorsunuz
Bence ya benzer fiyat olur ya da biraz altı çok fark ediceğini düşünmemekteyim
2 ay önce babamı 20 gb İnternet 1000 dk 250 SMS i 190 liraya geçirdik yine bu fiyatlara düşebilirTurk telekom 20 gb 290 tl satiliyor.. bundan asagisida olmaz artik
Belli olmaz hocam hiç belli olmazTurk telekom 20 gb 290 tl satiliyor.. bundan asagisida olmaz artik
hocamonlar 2024 fiyatlarıydı sene 2025 oluyor artık düşmez o kadar2 ay önce babamı 20 gb İnternet 1000 dk 250 SMS i 190 liraya geçirdik yine bu fiyatlara düşebilir
2 ayda 2024 den 2025 fiyatlarına geçeceklerini sanmıyorum, 100 lira düşmese bile 50, 60 lira düşse yılda 720 lira boş yere vermekten iyidir bencehocamonlar 2024 fiyatlarıydı sene 2025 oluyor artık düşmez o kadar