Neler Yeni

🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Barış Okçu
fiziksel simden e sime geçince para verilmiyor mu ? Eş sim kart nasıl oluyor ücretsiz mi ?
Eş simkart ücreti 300 küsür lira elinde fiziksel sim kart olsa dahi iptal oluyor. Çiftli çok nadir bulunan iki simkart. E sim seçip turkcelle geçtiğinde sim kart istersen 150 lira civarı ücret alıyorlar. Ama önce sim kart ile turkcelle geçip daha sonra e sim istersen hattını kapatmadan eş sim kart gibi hem e sim hem sim kartını bullanabiliyorsun.

e sim olarak taşınmasını tavsiye etmiyorum daha sonra ekstra hat ücreti alıyorlar hat istediğinizde. Bunun yerine sim kart tercih edin başvururken daha sonra e sim isteyip eş sim kart yapabiliyorsun
e sim varken neden fiziksel sim isteyesiniz ki ayrıca.
Mesaj otomatik birleştirildi:

e sim olayı nedir herkes geçebiliyor mu
telefon destekliyor mu kontrol edin öncesinde

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Barış Okçu
e sim varken neden fiziksel sim isteyesiniz ki ayrıca.
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefon destekliyor mu kontrol edin öncesinde
kardeşim askere gidecekti fiziksel sim lazım oldu ücretsiz vs vermediler ayrıca e sim enteresan bir şekilde rezalet çekiyor. Telefon S24+ yani illa e sim kullanacağım diyorsanız zaten ücretsiz gidin fiziksel sim + e sim alın

kardeşim askere gidecekti fiziksel sim lazım oldu ücretsiz vs vermediler ayrıca e sim enteresan bir şekilde rezalet çekiyor. Telefon S24+ yani illa e sim kullanacağım diyorsanız zaten ücretsiz gidin fiziksel sim + e sim alın
e sim özel paket olmadığı sürece pek te bi mantığı yok bence zaten ben sırf türk telekom ucuza paket veriyor diye kullanıyorum. Tabi sim kart zorunluluğu doğarsa mecbur değiştirmem gerekecek, umarım ek ücret istemez türk telekom. (ben çekme sorunu yaşamadım açıkçası türk telekom nasıl çekiyorsa normalde aynı şekilde gibi)

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Onur Kartal
1732276533786.png

Top Bottom