Hülagühan88
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 382
Ampulcell. Vpn blokluyor bunlar.
türk telekom. linkbu paketi kim veriyor
Bir farkı yok açıkçası fiziksel bir sim kartın olmuyor sadece, bir de kayıt yaptırırken imei kodunu almıştı telefonun sanırım hattı sonradan başka telefonda kullanmak isterseniz yapamıyorsunuz. E sime geçiş yapınca türk telekom karekod gösteriyor onu okutuyorsunuz ve e sim aktif oluyor. Ben şubeden yapmıştım online da nasıldır bilmiyorum.Peki e simin normal simden farklı olarak avantaj ve dezavantajları neler kullanan biri olarak?
tahattüt yokmu bundaEğer 100dk 100sms yeter diyorsanız türk telekomda 160 tl ye 20 gb 100dk 100sms var ama e sim şartlı.
link
eminmisinAmpulcell. Vpn blokluyor bunlar.
uygulamadan bakınca taahüt gözükmüyor ama yine de emin olmak için şubeye sorun.tahattüt yokmu bunda
gidip bir sorayım uygun bir tarife lazımuygulamadan bakınca taahüt gözükmüyor ama yine de emin olmak için şubeye sorun.
eminiz eveteminmisin![]()
neye geçicen ki türk telekom desen zaten direkt olarak akpnin bi vodafone var o da çekmiyor çokBoykot edilmiyor muydu?
![]()
turkcell hatlarımızı iptal ediyoruz kampanyası
(bkz: turkcell'in ensar vakfı sponsorluğuna devam etmesi) (bkz: akp) (bkz: ensar) (bkz: turkcell) hepsi aynı cümle içinde bir de (bkz: gs) sponsorluğu geliyormuş, vay arkadaş.eksisozluk.com
Evet. Surfshark vb. Bağlanamıyor. Superonline da öyle. Aynı grup zaten.eminmisin![]()